Ζουράρις τέλος: Υπέβαλε την παραίτησή του μετά τις ύβρεις εναντίον Ολυμπιακών και Αρειανών




Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, υπέβαλε την παραίτηση του μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Η πράξη του ήταν αναμενόμενη, καθώς τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος οργίστηκαν και απέρριψαν τις απρεπείς δηλώσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας έστειλε επιστολή στο γραφείο του πρωθυπουργού με την παραίτησή του. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του κυρίου Καμμένου  με τον κύριο Ζουράρι κατά την οποία του ζήτησε να υποβάλει την παραίτηση του.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=d1yfet7eov8

ΝΔ: Σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης

Για «κατάντια» και «εκφυλισμό» της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις υβρεολόγιο του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Τσιόδρας: Ο Ζουράρις να παραιτηθεί τώρα

Την άμεση παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, αξιώνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο κ. Ζουράρις οφείλει να παραιτηθεί τώρα. Πολλοί από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους χυδαιότητες αλλά οι δηλώσεις του ξεπερνούν ακόμη κι αυτά τα όρια» έγραψε ο Δημήτρης Τσιόδρας στο twitter.

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: