Αγρότες από τα Τρίκαλα θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Ε65 την Τετάρτη…

Αποκλεισμούς δρόμων, συλλαλητήρια και άλλες δράσεις, που δεν αποκαλύπτουν ακόμη, προγραμματίζουν αγρότες την προσεχή εβδομάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Αποκλεισμούς δρόμων, συλλαλητήρια και άλλες δράσεις, που δεν αποκαλύπτουν ακόμη, προγραμματίζουν αγρότες την προσεχή εβδομάδα. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουρίου, θα στήσουν μπλόκο με τρακτέρ κι άλλα γεωργικά μηχανήματα στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ε65, Τρικαλινοί αγρότες. Η απόφαση αυτή λήφθηκε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Ανοιξη» στο Μεγαλοχώρι.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Θωμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου, ενώ τόνισε επίσης ότι «αγωνιστικά στο πλευρό μας θέλουμε να είναι ξανά οι σύμμαχοί μας, εργαζόμενοι, μικροί ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα, καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θωμόπουλος είπε πως από αύριο, Κυριακή, θα πυκνώσουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Λιάτος, αναφέρθηκε στην οργανωτική δομή που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ μίλησε διεξοδικά και για τα προβλήματα, τα αδιέξοδα, αλλά και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. «Τα αιτήματά μας, είναι συγκεκριμένα, δίκαια και αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

20/01/2018 21:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Α. Ζώη
Τρίκαλα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal