Την ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων ο Ερντογάν έστειλε για …επίσκεψη στην Κω μία ακταιωρό




Ακταιωρός του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας εμφανίστηκε σήμερα ανοικτά της Κω την ώρα που οι κάτοικοι του νησιού τιμούσαν την εορτή των Θεοφανείων.

Στη διπλανή Κάλυμνο βρίσκονταν την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: «”Μέρα μέρωσε, τώρα που ξημερώνει”, αυτή είναι σήμερα η αλήθεια για την χώρα μας. Επιτέλους ξημερώνει μια καινούργια, καλύτερη μέρα για τον τόπο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κάλυμνο, σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που εξήγγειλαν έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, «εμείς δεν το εξαγγέλλουμε, το καταφέρνουμε, βγαίνουμε από την κρίση, βγαίνουμε από τα μημόνια».

Απαντώντας σε ένα αίτημα δεκαετιών των νησιωτών, ο πρωθυπουργός εξήγησε πώς γίνεται πράξη η υλοποίηση του μεταφορικού ισοδύναμου, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος μας είναι το μέτρο αυτό να μην αφορά μόνο τη Δωδεκάνησα ή τα νησια του Ανατολικού Αιγαίου αλλά από το 2019 και μετά να αφορά κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισα».

Ακταιωρός του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εμφανίστηκε κοντά στην Κω την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων. Φωτογραφία ΣΑΝΤΥ ΛΑΔΙΚΟΥ
Ακταιωρός του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εμφανίστηκε κοντά στην Κω την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων. Φωτογραφία ΣΑΝΤΥ ΛΑΔΙΚΟΥ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: