Τηλεμαχία στην Κύπρο: Να γίνονται περισσότερα debate, είπε ο Λιλλήκας




Την ευχή στο μέλλον να γίνονται περισσότερα debates ευχήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας ο οποίος έφτασε στο ΡΙΚ για την διακαναλική συνέντευξη, συνοδευόμενος από τους Κωνσταντίνο Ζένιο, εκπρόσωπο Τύπου του επιτελείου του, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού του επιτελείου του και Ανδρέα Αποστόλου, επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού της Συμμαχίας Πολιτών.

Αφού τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και Μιχάλης Μαραθεύτης, ο κ. Λιλλήκας ευχήθηκε σε όλους τους ανθυποψηφίους του `καλή επιτυχία`.

“Να έχουμε ένα δημιουργικό και παραγωγικό διάλογο για να ενημερωθούν οι πολίτες, εύχομαι ακόμη πολύ σύντομα να κάνουμε στην πατρίδα μας αυτό που κάνουν και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δηλαδή να έχουμε περισσότερα debates μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων και ταυτόχρονα αυτά να είναι ελεύθερα, δηλαδή να γίνει ελεύθερη συζήτηση των υποψηφίων, μια πολιτισμένη αντιπαράθεση επιχειρημάτων έτσι ώστε να μπορούν να πολίτες να συγκρίνουν και να κρίνουν , είναι δικαίωμα των πολιτών να δουν ένα ανοικτό και ελεύθερο διάλογο και εμείς έχουμε υποχρέωση να τους προσφέρουμε αυτό το δικαίωμα”, ανέφερε ο κ. Λιλλήκας.

Περισσότερες ειδήσεις Κύπρος εδώ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/01/2018 20:31

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: