Τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου από το Χιου Τζάκμαν




Είναι παντρεμένος με συνάδελφό του ηθοποιό για 22 χρόνια, κάτι που είναι ασυνήθιστο στο Χόλυγουντ. Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και η κατά 13χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι-Φαρνές αποκαλύπτουν τι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, όταν ξεκινά ο καυγάς.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Wolverine” και “Les Miserables” είναι πεπεισμένος ότι το μυστικό του 22 χρόνων γάμου βασίζεται σε ορισμένους κανόνες: «Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, οτιδήποτε αφορούν, τα παιδιά, την εργασία, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας: Είναι καλό για τη σχέση μας;»

Επιπλέον, η σύζυγός του, ηθοποιός Ντέμπορα-Λι Φαρνές, 62 ετών και ο Χιου Τζάκμαν ποτέ δεν κοιμούνται, αν έχει προηγηθεί καυγάς και δεν έχουν συμφιλιωθεί. «Αυτό μας κάνει να παραμένουμε ξύπνιοι μέχρι τις τρεις το πρωί», αναφέρει ο 49χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα “Die Welt”.
«Ακόμη προσπαθούμε να μην μένουμε χώρια για περισσότερο από δύο εβδομάδες, κάτι που δεν είναι εύκολο με τη δουλειά μας. Facetime, Skype – είναι υπέροχα. “Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είμαστε μαζί», εκτιμά.

K.Γιαννίκη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: