Σωφροσύνη και λογική θα έχει η πολυκομματική κυβέρνηση Παπαδόπουλου, λέει ο Περδίκης




Σωφροσύνη και λογική θα έχει η διακυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Στοχεύουμε στην παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και σχεδίων διακυβέρνησης αυτής της χώρας και στη διαμόρφωση μιας πλατιάς κοινωνικής πολιτικής συμμαχίας, που να οδηγεί σε μια πολυκομματική κυβέρνηση, είπε.

Ο κ. Περδίκης, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Πάφο, πρόσθεσε πως σ’ αυτή τη συμμαχία, μπορούν να συμπεριλαμβάνονται και άλλα πολιτικά κόμματα που σήμερα δεν έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν την ομάδα “για να έχουμε ένα πολυμορφικό κυβερνητικό σχήμα”.

Ένα σχήμα, ανέφερε, “που να εκφράζει τους πολίτες αυτής της χώρας από τα δεξιά ως τα αριστερά”, προσθέτοντας πως αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου ότι “μπορεί να εγγυηθεί μια κυβέρνηση που δεν θα είναι μονοκομματική και μονόχνοτη, μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα υπάρχουν σύνδρομα αλαζονείας σαν αυτά που έχουμε παρακολουθήσει τελευταία”, με Υπουργούς, πρόσθεσε “που εξυβρίζουν ολόκληρες κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις και Υπουργούς οι οποίοι έρχονται σε έντονη σύγκρουση με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και με Υπουργούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται περίπου ως σατράπες”.

Ο κ. Περδίκης διαβεβαίωσε πως αυτά δεν θα τα έχουμε σε μια διακυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου, η οποία θα είναι πιο νούσιμη και λογική γιατί θα αποτελείται από πολλές πολιτικές δυνάμεις και κόμματα και δεν θα έχει το πάθος της αλαζονείας και της μονοκυριαρχίας αλλά και δεν θα είναι μια μονοκομματική κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανέφερε πως αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Νικόλα Παπαδόπουλου το οποίο θα ενδυναμωθεί στο Β’ Γύρο με τη συμμετοχή και άλλων πολιτικών δυνάμεων σ’ αυτή την προσπάθεια.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους – ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 12/01/2018 13:53

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: