Σε εντατικοποίηση των προσπαθειών για εκλογή Παπαδόπουλου καλεί ο Περδίκης




Κάλεσμα στα στελέχη και στα μέλη του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την εκλογή του Νικόλα Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.

Μιλώντας κατά την κοπή της βασιλόπιτας του Κινήματος, ο κ. Περδίκης είπε πως έκλεισε ένας χρόνος με σημαντικές επιτυχίες για το Κίνημα και γι’ αυτό πρέπει να νιώθουν τιμημένοι και περήφανοι.

Όπως είπε, το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών συμμετέχει σε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που σηματοδοτεί το 2018, και αυτή είναι η προσπάθεια για αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, στην ηγεσία του κυπριακού λαού. «Μια αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, μια αλλαγή που θα φέρει στην ηγεσία του κυπριακού λαού μια διεκδικητική ηγεσία απέναντι στην τουρκική αδιαλλαξία, που θα φέρει μια πιο κοινωνικά ευαίσθητη αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος αι ο λαός», είπε.

Πρόσθεσε πως η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει στο Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών να υλοποιήσει το πρόγραμμα του στα θέματα της προστασίας της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, της προστασίας της φύσης, των δικαιωμάτων των ζώων. «Και αυτή η αλλαγή έχει όνομα και επίθετο και λέγεται Νικόλας Παπαδόπουλος».

Ο κ. Περδίκης κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών να εντείνουν τις προσπάθειες τους και να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους τις επόμενες εβδομάδες για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, που θα είναι επιτυχία του Κινήματος αλλά κυρίως ολόκληρου του κυπριακού λαού. «Προχωρούμε μπροστά λοιπόν για τον Νικόλα και για την Κύπρο μας», κατέληξε.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 05/01/2018 12:58

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: