Πυρετώδεις ζυμώσεις στην Κύπρο: Συνάντηση Νικόλα με τον Μαλά στα γραφεία του ΔΗΚΟ




Ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών, έφτασε γύρω στις 11.30 στα γραφεία του ΔΗΚΟ, όπου έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ο κ. Μαλάς συνοδεύεται από στελέχη του επιτελείου του καθώς και στενούς συνεργάτες, όπως η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο Χρίστος Μέσης.

Η συνάντηση, όπως πληροφορούμαστε, γίνεται στα πλαίσια επαφών που θα έχει ο Σταύρος Μαλάς με όλα τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου. Στις 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με την Ελένη Θεοχάρους και στις 4 με τον Γιώργο Λιλλήκα, αναφέρει ο “Φιλελεύθερος”.

Κατά την είσοδό του στα γραφεία του ΔΗΚΟ είπε πως πρέπει «να πάμε σε αλλαγή διακυβέρνησης». Είπε ακόμη πως «υπάρχει συναντίληψη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και θα δούμε». Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για το όνομα του Υπουργού Οικονομικών, σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος, είπε «κάνετε ακόμη λίγη υπομονή».

«’Υπάρχουν περιθώρια σε τέτοια ζητήματα, εμείς αυτό θεωρούμε και πιστεύουμε, βέβαια στο Κυπριακό δεν θα αλλάξουμε τις θέσεις μας για να ικανοποιήσουμε τον οποιοδήποτε, ούτε και στην οικονομία, αλλά σε κάποια άλλα επιμέρους ζητήματα υπάρχει περιθώριο συγκλίσεων, το πρόγραμμά μας είναι εκεί και θα φαινόμασταν αναξιόπιστοι αν το αλλάζαμε, όμως θεωρούμε ότι υπάρχει περιθώριο για εμπλουτισμό», μας λέχθηκε χαρακτηριστικά.

Και το debate…

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τηλεμαχίας Αναστασιάδη-Μαλά αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα ληφθεί τελική απόφαση. Το επιτελείο Μαλά είχε από την αρχή την άποψη ότι το ντιμπέϊτ προτιμότερο να διεξαχθεί Παρασκευή και Τετάρτη και Πέμπτη να γίνουν προσωπικές συνεντεύξεις των υποψηφίων από τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Στην πορεία έγιναν εισηγήσεις για να γίνει το ντιμπέϊτ Τετάρτη ή Πέμπτη και εμείς είμαστε σύμφωνοι σε αυτό, δεν προβάλλουμε προσκόμματα, αν καταλήξουμε σε Παρασκευή και πάλι σε αυτό είμαστε σύμφωνοι», μας λέχθηκε από στενό συνεργάτη του κ. Μαλά.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

Πηγή: philenews

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: