Πέθανε τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος




«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Ο αγαπητός σε όλους Θοδωρής ήταν στέλεχος στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τελευταία χρόνια ήταν συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών.

Είχε συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και έγινε συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση ο Θοδωρής ανέλαβε τη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Για πάρα πολλά χρόνια εργάστηκε στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση. Ήταν ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας Εποχή το 1988.

— Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο, που “έφυγε” από τη ζωή.

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

— «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

— Τα συλληπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: