Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Βραζιλιάνος Φιλίπε Κουτίνιο




Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στους «μπλαουγκράνα», αφού πρώτα πέρασε το πρωί με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ φόρεσε αργότερα τη φανέλα της «Μπάρτσα» και φωτογραφήθηκε στο «Καμπ Νου», όπου έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του, παρουσία άνω των 150 εκπροσώπων του Τύπου από 40 διαφορετικά μέσα ενημέρωσης!

Το μεγάλο απόκτημα των Καταλανών επισήμανε ότι δεν βλέπει την ώρα να παίξει σε επίσημο ματς, ενώ δεν έκρυψε πως «ονειρεύτηκα πολλές φορές να πετύχω γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα».

Συνέχισε: «Είναι πραγματικά υπέροχο να φοράς τη φανέλα της πιο σπουδαίας ομάδας του κόσμου. Ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για να υπογράψω εδώ και είναι μεγάλη τιμή μου που θα μπορέσω να παίξω δίπλα στους ήρωές μου. Εύχομαι να το διασκεδάσω και να κατακτήσω τρόπαια».

Ο Κουτίνιο είπε ακόμη: «Είμαι πολύ τυχερός που θα λέω ότι παίζω δίπλα στους Μέσι και Σουάρες. Ο Λίο είναι ένας απίστευτος παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω ξανά την ευκαιρία να παίξω με τον Σουάρες (σ.σ. ήταν συμπαίκτες στη Λίβερπουλ). Είναι τιμή μου. Είναι ένας καλός φίλος που με έχει βοηθήσει πολύ».

Για το λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Ήταν όνειρό μου να έρθω εδώ και αυτές οι ευκαιρίες είναι μοναδικές. Είναι πανεύκολο να επιλέξεις την “Μπαρτσα”, διότι απλά είναι η κορυφαία ομάδα του κόσμου. Διαθέτει τους καλύτερους παίκτες και οι ήρωές μου παίζουν επίσης εδώ».

Για τις σχέσεις του με τον Νεϊμάρ τόνισε: «Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν παιδιά. Παίζουμε μαζί στην εθνική ομάδα και μου είπε μόνο καλά λόγια για το σύλλογο. Μου είπε ότι το κλίμα στ’ αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, όπως και οι Λουίς Σουάρες και Παουλίνιο».

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα δεν μπορώ να παίξω στο Champions League (σ.σ. είχε αγωνιστεί με τη Λίβερπουλ), αλλά έχω άλλα πέντε χρόνια μπροστά μου κι ελπίζω να παίξω στη διοργάνωση όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλω να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς, αλλά η θέση που θα παίζω είναι θέμα του προπονητή. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να βοηθώ την ομάδα».

ΑΝΑ-ΜΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: