Πέφτουν μόνο αυτοί που τρέχουν… Αυτοί που “σέρνονται” …δεν πέφτουν ποτέ! (Με αφορμή το χτεσινό μου άρθρο).




Του Νίκου Αντωνιάδη* – Νέα Υόρκη

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, οι άνθρωποι του mega Ελλάδας συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι με την “ελπίδα” εξασφάλισης της 7ης άδειας που θα τους “κρατήσει” στο τραπέζι το ψωμί της οικογένειας τους.

Πολλά τα μηνύματα από το χτεσινό άρθρο μου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Τα “συγχαρητήρια” δεν ανήκουν σε μένα αλλά στους 420 οικογενειάρχες του καναλιού που παλεύουν για μήνες απλήρωτοι. Αυτοί μάχονται, εγώ απλά κατέγραψα τον αγώνα τους, ως “παράδειγμα προς μίμηση”.

Σε σχέση με τα διάφορα δημόσια σχόλια “χολής”, “εκδίκησης” και χαιρεκακίας έναντι των ανθρώπων του mega και των λαθών αυτών (τα οποία οι άνθρωποι του αναγνώρισαν με θάρρος, δημόσια) θα συνεχίσω “να αγωνίζομαι μέχρι θανάτου” για το δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί, “ποτίζοντας” έτσι την Δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Μόνη παράκληση μου, ο καθένας που “κρίνει” να διαβάζει ΟΛΟ το βιβλίο (άρθρο), όχι μόνο το εξώφυλλο. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για αμφισβητούμενες φάσεις στο ποδόσφαιρο, ούτε και το πώς θα βάψουμε τα μαλλιά στο κομμωτήριο! Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές που πρέπει να ταΐσουν άλλες, μικρές, αθώες ψυχές: τα παιδιά τους. Χτες εμείς, σήμερα αυτοί, αύριο εσείς! Στηρίζουμε ανθρώπους και όχι τα όποια λάθη αυτών.

Αν εσύ που κρίνεις θεωρείς πως είσαι αλάνθαστος, σου ζητώ συγγνώμη για την προσπάθεια που γίνεται να αποφευχθεί η προσθήκη ακόμη 420 οικογενειών στον μακρύ δρόμο της ανεργίας! 420 οικογένειες, που αν κρατηθούν “ζωντανές”, να είσαι σίγουρος πως ο πρώτος που θα παλέψουν να κρατήσουν “ζωντανό”, θα είσαι εσύ ο ίδιος. Πόνεσαν, πονάνε και ξέρουν πώς!

Κάθε καλό εύχομαι στους ανθρώπους του mega αλλά και σε κάθε άνθρωπο στη γη που αγωνίζεται για το δικαίωμα του να εργάζεται, να παράγει, να δημιουργεί, να προσφέρει. Πέφτουν μόνο αυτοί που τρέχουν. Όσοι “σέρνονται”… δεν πέφτουν ποτέ!

  • Σύμβουλος Πολιτικού Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας
    (Ανταγωνιστικότητα και Απόδοση)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: