ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι




Απίστευτο ματς στους «Ζωσιμάδες» όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, ενώ το σκορ στο 87΄ ήταν 0-1 με  πέναλτι του Ντάουντα από το 71ο λεπτό. Ο Κόντε στο 87΄ και ο Μπέρτρα στο 89΄ υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους, όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα και στο 90΄ ο Καρασαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

«Μουδιασμένος» ξεκίνησε ο Ατρόμητος. Τόσο η ήττα από τον Παναιτωλικό, αλλά βέβαια και η δυναμική της ομάδας των Ιωαννίνων υποχρέωσαν σε παθητικό ρόλο τους Περιστεριώτες που κινδύνεψαν στο πρώτο ημίωρο. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 21΄ με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Κόντε, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Σιγά σιγά οι παίκτες του Κάναντι άρχισαν να ισορροπούν το ματς και λίγο έλειψε να «χτυπήσουν» στο πιο κομβικό σημείο, δύο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Ομως, το διαγώνιο σουτ του Ντάουντα αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Στο β΄ ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν ακόμα καλύτερος και άγγιξε το γκολ στο 66΄ πάλι με τον Ντάουντα να αστοχεί απο τη… μικρή περιοχή! Ομως ο ίδιος παίκτης πήρε το «αίμα» του πίσω πέντε λεπτά αργότερα όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσούλαζιτς στην ανατροπή του από τον Αποστολόπουλο. Οι Περιστεριώτες μάλλον πίστεψαν ότι εκεί τελείωσαν τα πάντα και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία για μια μεγάλη ανατροπή. Μέσα σε τρία λεπτά το σκορ έγινε 2-1 με τον Κόντε στο 87΄ να ισοφαρίζει και τον Μπερτρά -χρυσή αλλαγή του Πετράκη- να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ. Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, κρίθηκε από ένα λάθος του τερματοφύλακα Γιαννίκογλου ο οποίος έχασε τη μπάλα από τον Μπουσούλαζιτς στο 90΄. Η ασίστ ήταν εύκολη προς τον Καρασαλίδη που έγραψε το 2-2.

Διαιτητής:
Κίτρινες:
Βιντάλ, Μπερτρά – Σάκιτς, Χατζηισαϊας

Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79΄ Μπερτρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63΄ Χαλκιαδάκης), Κόντε.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (79΄ Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (82΄ Καρασαλίδης)

Γιώργος Μανταίος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: