Οργή για το αδικαιολόγητο κλείσιμο του Μέγκα: Έκτακτο δελτίο των εργαζομένων (βίντεο)




Οργή και αγωνία κυριαρχεί στους εργαζόμενους του MEGA μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση των μετόχων του σταθμού να μην διεκδικήσουν άδεια και να ρίξουν “μαύρο” στο κανάλι.

Σήμερα το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι του MEGA με έκτακτο δελτίο ενημέρωσαν τους τηλεθεατές για τις τελευταίες εξελίξεις και απαίτησαν από τους μετόχους την καταβολή των δεδουλευμένων τους που φθάνουν τους 15 μήνες.

Οι παρουσιαστές Ειρήνη Ανδρουλάκη και Θανάσης Αυγερινός επεσήμαναν ότι με την απόφασή τους αφήνουν στο δρόμο 420 οικογένειες, που επί 21 μήνες κρατούν το κανάλι ανοιχτό χωρίς ούτε τα στοιχειώδη. Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με την ανακοίνωση των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση λέει:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες,
εκφράζουμε τη θλίψη και την οργή μας για την απόφαση των μετόχων να ρίξουν μαύρο στο Mega.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, θεωρούμε τις εξηγήσεις που δόθηκαν για την μη συμμετοχή του Mega στη διαγωνιστική διαδικασία “προφάσεις εν αμαρτίαις”.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες και πετύχαμε να συγκεντρωθούν στις τράπεζες από διαφημιστικά έσοδα 55 εκατομμύρια ευρώ, απαιτούμε από τους μετόχους του Mega να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα των εργαζομένων καθώς και όλες τις αποζημιώσεις.
Καλούμε: Κυβέρνηση, Υπουργείο Εργασίας και το ΕΣΡ να ανάλαβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις 420 οικογένειες των εργαζομένων του Mega.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και δεν δεχόμαστε να γίνουμε βορρά στα επιχειρηματικά και πολιτικά σχέδια που παίζονται στην πλάτη μας».

Το βίντεο από το σημερινό δελτίο του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=RVIg_K5Djxk

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: