Ο Τραμπ εναντίον των “Αρπακτικών”! Προτεραιότητα οι ΗΠΑ, αλλά όχι “μια Αμερική μόνη”




Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τράμπ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του “αρπακτικού” , όπως το χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο, Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται πλέον να ανεχτούν, τη συνέχιση ενός άδικου εμπορίου που χαρακτηρίζεται από τακτικές παρόμοιες με αυτές των αρπακτικών.

Κατά τη διάρκεια της εικοσάλεπτης ομιλίας του ο Πρόεδρος Τράμπ, σημείωσε ότι οι πρακτικές αυτές αλλοιώνουν τις αγορές, και η Ουάσιγκτον δε προτίθεται να συνεχίσει να κάνει τα στραβά μάτια.

Ο Ντόναλντ Τράμπ, επανέλαβε, χωρίς να κάνει καθόλου πίσω, ότι θα συνεχίσει να έχει ως προτεραιότητα τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει “μια Αμερική μόνη της”.

Η βασική Διακύρηξη του Αμερικανού Προέδρου, τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όσο και κατά τη διήμερη παραμονή του στο Νταβός, ήταν, “είμαστε ανοικτοί για δουλειές.

Ο κ. Τράμπ, διακηρύσσοντας το “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”, παρουσίασε τις επιτυχίες του πρώτου χρόνου της διακυβέρνησης του, προτάσσοντας το μεγάλο πακέτο φοροαπαλλαγών που πέρασε από το Κογκρέσο, στο τέλος του περασμένου χρόνου.

Βέβαια, δεν παρέλειψε, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων, να εξαπολύσει τα πυρά του έναντι του αγαπημένου του στόχου, που είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (fake new), προκαλώντας αποδοκιμασίες από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Mignatiou.com, 26/01/2018

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: