“Ο στρατός που Αναστασιάδης και Μαλάς αποδέχονται να παραμείνει στην Κύπρο εισβάλει στη Συρία…”




“Η εισβολή του τουρκικού στρατού στον κουρδικό θύλακα του Αρφίν στο έδαφος της Συρίας, που παρέμενε μέχρι σήμερα σε ειρήνη, παρά τα 7 χρόνια του Συριακού Εμφυλίου, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας”, αναφέρει το εκλογικό επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Η Τουρκία ενεργεί ως μια ισλαμιστική, εθνικιστική δύναμη, που το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι τις δικές της συνεχιζόμενες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και την περιφρόνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Προκαλεί κατάπληξη ότι ο μόνος που αδυνατούσε να αντιληφθεί τα πιο πάνω ήταν ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος υπό τα θερμά χειροκροτήματα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, επέτρεψε την εξίσωση της Ελλάδας με την κατοχική Τουρκία και δεν δίστασε να την ανακηρύξει σε αδελφή χώρα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό όμως που συνιστά κίνδυνο, είναι το γεγονός ότι οι κύριοι Αναστασιάδης και Μαλάς αποδέχονται όπως, ο ίδιος Τουρκικός στρατός, παραμείνει στην Κύπρο μετά την έναρξη εφαρμογής μιας ενδεχόμενης λύσης.

Είναι γι’ αυτό το λόγο, που η Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, την οποία προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ορίζει ότι η αποχώρηση του τουρκικού στρατού θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη ισχύος μιας ενδεχόμενης συμφωνίας λύσης”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/01/2018 12:01

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: