Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ακούει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τις φιλαρμονικές ορχήστρες της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, στο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία. ΓΤΠ, Χ. ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί την Τετάρτη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία

Για το Ριάντ αναχωρεί αύριο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλιά της χώρας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, στο Παλάτι και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Βασιλιάς. Θα ακολουθήσουν επίσημες διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και υπογραφή συμφωνιών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Διάδοχο του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την παραμονή του στο Ριάντ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Gulf Cooperation Council) και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της κυπριακής εταιρείας J&P, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση προς τιμή του.

Στο Ριάντ, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Μεταφορών, Ενέργειας, και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου.

Be the first to comment on "Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί την Τετάρτη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*