Χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία της γειτονικής χώρας, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο κόσμος της Ελλάδας έδωσε απάντηση για το Σκοπιανό: “Δεν είστε μόνοι, είμαστε εδώ”…

Του Νίκου Αντωνιάδη* – Νέα Υόρκη

Κάποιοι μίλησαν για 400,000 κόσμο κάτω από τον Λευκό Πύργο. Κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν, αποκλείστηκαν στη μέση του δρόμου. Άλλοι κατάφεραν να φτάσουν, να φωνάξουν και να στείλουν το μήνυμα πως η ιστορία δεν διαπραγματεύεται.

Όλοι, μαζί τους κι εμείς από εδώ, στην άλλη άκρη του κόσμου, με το όπλο που μας παρέχει η Δημοκρατία, η ελευθερία του λόγου, η δύναμη της φωνής που μπορεί να ενθαρρύνει (ή να αποθαρρύνει) την ψυχή να παλέψει.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου τα αρκετοί άνθρωποι των ΜΜΕ είναι οι ίδιοι ξενιτεμένοι άνθρωποι που ξέρουν να μπαίνουν στις ψυχές των χιλιάδων ταλαιπωρημένων συμπατριωτών μας που αρνούνται να δεxτούν την κλεψιά, τον εξευτελισμό, την αλλοίωση της ιστορίας῎. Το μήνυμα του συλλαλητηρίου ήταν ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση: Ο όρος Μακεδονία είναι αδιαπραγμάτευτος, ούτε άνω, ούτε κάτω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά παρά μόνο Ελληνικά!

Με την ευχή η κυβέρνηση να έχει λάβει τα μηνύματα γιατί τέτοιες συγκεντρώσεις είναι απλά η αρχή. Όσο αφορά την κάλυψη τους, σίγουρα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ο λαός στάθηκε όρθιος με αρκετά ΜΜΕ να είναι “απέναντι” του. Το ποιος, ποιοι και γιατί, ας το κρίνει ο καθένας, άλλωστε (Ελληνική) Δημοκρατία έχουμε!

Πάντως, εδώ, στην άλλη άκρη του κόσμου, εδώ που είναι τα κέντρα λήψεως σημαντικών αποφάσεων, εδώ που οι άνθρωποι της πάλεψαν, παλεύουν και δεν θα πάψουν να το κάνουν, συνεχίζοντας να παλεύουν για τα συμφέροντα όλων των συμπατριωτών μας, η ελληνική ομογένεια, η κυπριακή ομογένεια, τα ελληνικά ΜΜΕ, ΟΛΟΙ…

Είμαστε εδώ… Μ-αζί Μ-ε Ε-σάς (ΜΜΕ)!

Υ.Γ. Η ώρα της Κύπρου πλησιάζει. Μην μας ξεχάσετε!

  • Σύμβουλος Πολιτικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
    (Ανταγωνιστικότητα και Απόδοση)
    Μέλος του Αμερικανικού Συνδέσμου Πολιτικών Συμβούλων.
    https://www.linkedin.com/in/nicolaosantoniades

Be the first to comment on "Ο κόσμος της Ελλάδας έδωσε απάντηση για το Σκοπιανό: “Δεν είστε μόνοι, είμαστε εδώ”…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*