Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. ΦΩΤΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Μπουτάρης οφείλει δύο συγγνώμες” για το συλλαλητήριο, λέει ο Καλαφάτης

“Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από χθες χρωστά δυο συγγνώμες: Μία προς τους χιλιάδες διαδηλωτές, καθώς προέτρεξε να χαρακτηρίσει το συλλαλητήριο ‘κατάπτυστο’. Και μία συγγνώμη για το ότι απεκάλεσε τη γειτονική χώρα ‘Μακεδονία’ – καθώς δεν έχει ανακαλέσει ακόμη. Χρειάζεται από μέρους του μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Κι ας γρατζουνίσει την εικόνα του σταρ που προσπαθεί να δημιουργήσει με το επικοινωνιακό του επιτελείο”, δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης καταδίκασε “τα κρούσματα ακρότητας που σημειώθηκαν από μια ελάχιστη μερίδα διαδηλωτών”: “Καταδικάζω απαράδεκτες και παραβατικές συμπεριφορές που προήλθαν, τόσο από ακροαριστερά, όσο και από ακροδεξιά στοιχεία” ανέφερε.

Υποστήριξε ακόμη, πως “θα πρέπει να είναι τυφλός, όποιος δεν είδε το μέγεθος του συλλαλητηρίου, τα αγνά αισθήματα υπέρ της πατρίδας της συντριπτικής πλειοψηφίας των διαδηλωτών, την εκτός γραμμών και κομμάτων συμμετοχή τους.

Θα πρέπει, όμως να είναι και κουφός, όποιος δεν άκουσε το μήνυμα που εξέπεμψε το χθεσινό συλλαλητήριο. Φαίνεται όμως, ότι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν βλέπει, δεν ακούει και μάλλον, δεν ξέρει τι κάνει. Και το κυριότερο, όλοι εμείς δεν ξέρουμε τι κάνει”.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

22/01/2018 20:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη

1 Comment on "Ο Μπουτάρης οφείλει δύο συγγνώμες” για το συλλαλητήριο, λέει ο Καλαφάτης"

  1. Απολλόδωρος | January 23, 2018 at 5:35 AM | Reply

    ένας γηραλέος που έχει το ακαταλόγιστο ,λίγος σεβασμός στα μαλλιά του και στην γεροντική του άννοια μάλλον χρειάζεται!! άλλωστε πόσο του μένει να λέει χοντράδες ακόμη ???

Leave a comment

Your email address will not be published.


*