O Aτρόμητος πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη : Κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης




Εννιά λεπτά ήταν αρκετά για τον Ατρόμητο για να “καθαρίσει” το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Κάναντι επικράτησε με 3-0 και πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ντάουντα στο 5′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9′ ο Ουάρντα έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντιγκινί στο 86′.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ιδανικότερη αρχή. Ο Ντιγκινί στο 5′ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 0-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ουάρντα στο 9′ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κύργια κι έκανε το 0-2. Ο Απόλλωνας σιγά σιγά ανέβηκε και κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, καθώς η ομάδα του Παράσχου δεν μπορούσε να απειλήσει. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν μέτριο ο Ντιγκινί στο 86′ κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κάρτες: Μπαρτολίνι – Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ουάρντα

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34′ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε (46′ Μάατσεν), Αλμπάνης, Ελμπάζ (75′ Καστιγέχος)
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13′ λ.τρ. Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88′ Μπαστακός), Ντάουντα (75′ Καρασαλίδης)

Νίκος Λάκατας, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: