Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (A) και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Δ) συνομιλούν. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση με τον Τσίπρα, θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο θα γίνει απόψε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Η συνάντηση που έχει οριστεί να γίνει στις 6 το απόγευμα, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Προεδρικό Μέγαρο γίνεται λίγες ώρες μετά τη χθεσινοβραδυνή συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό.

Μετά τη συνάντηση αυτή ο κύριος Ιερώνυμος εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ και δεν παρέλειψε να επισημάνει την εμπιστοσύνη του προς τους, εκ του Συντάγματος, καθ’ ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα με αίσθημα ευθύνης. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η δήλωση του ότι αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το θέμα της συνάντησης είναι το Σκοπιανό, καθώς όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

 

Be the first to comment on "Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση με τον Τσίπρα, θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*