Ντεμπούτο Μοράν στον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό




Η ώρα του Ερικ Μοράν έφτασε στην ΑΕΚ. Μία εβδομάδα μετά την απόκτησή του, ο Ισπανός χαφ που προορίζεται να καλύψει το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον, θα κάνει ντεμπούτο αύριο  εναντίον του Παναιτωλικού, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Εύκολο το ματς, δεδομένη η πρόκριση μετά το 0-4 του Αγρινίου, συνεπώς ιδανική ευκαιρία για να τεστάρει ο Χιμένεθ τον 26χρονο Βάσκο. Η παρακαταθήκη του πρώτου αγώνα σημαίνει πως ο αυριανός έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ετσι ο Χιμένεθ άφησε εκτός τους Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Κονέ, Μπακασέτα, Σιμόες, Τσόσιτς. Οσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματισμών, ο Σιμόες είναι «οκ», ενώ η κατάσταση του Μπακασέτα δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θα περιμένουν τα αποτελέσματα τα μαγνητικής αύριο. Ο Τσόσιτς συνεχίζει ατομικό, συνεπώς δεν υπολογίζεται ούτε για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο,  Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Αντωνίου, Γούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Γιώργος Μανταίος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: