Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,Τεχνολογίας και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Γραμμένος και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με “βιντεο-βοήθεια” για διαιτητές το νέο πρωτάθλημα της Super League!

Η τεχνολογία μέσω της χρήσης του συστήματος βίντεο που βοηθά τους διαιτητές στην λήψη σωστών αποφάσεων, θα τεθεί και στην υπηρεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το VAR κερδίζει διαρκώς έδαφος σε διεθνές επίπεδο και από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα εφαρμοσθεί και στα γήπεδα της Super League.

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που είχε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τεχνολογίας και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον γγ Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιο Ράλλη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Γραμμένο.

«Συζητήσαμε για την εφαρμογή του συστήματος Video Assistant Referee (VAR) στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι το Video Assistant Referee (VAR) να είναι διαθέσιμο για χρήση στους αγώνες του επόμενου πρωταθλήματος σύμφωνα φυσικά με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές της FIFA», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ Παππάς, σε ανάρητηση του στο Twitter.

Γιώργος Διακογιάννης, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Με “βιντεο-βοήθεια” για διαιτητές το νέο πρωτάθλημα της Super League!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*