Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Κατάργηση ΚΔ, υποθήκευση Κυπριακού Ελληνισμού, φέρνουν Αναστασιάδης και Μαλάς, λέει το ΔΗΚΟ

“Η επόμενη ημέρα των προεδρικών εκλογών, εάν επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης και εάν εφαρμοστεί η λύση που προωθεί ο Σταύρος Μαλάς, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης της κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της υποθήκευσης του Κυπριακού Ελληνισμού στις ορέξεις της Τουρκίας”, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

“Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς, που δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις στο Crans Montana, θα φέρουν «λύση», που θα προνοεί:

Την εκ περιτροπής Προεδρία.
Την λεγόμενη αποτελεσματική συμμετοχή, δηλαδή την αριθμητική ισότητα και τη μια θετική ψήφο για τους ομοσπονδιακούς θεσμούς.
Την ισότιμη μεταχείριση των τούρκων υπηκόων με τους ελλαδίτες-ευρωπαίους πολίτες, δηλαδή τις τέσσερις ελευθερίες των Τούρκων.
Την υπερέχουσα θέση των σφετεριστών σε ότι αφορά το Περιουσιακό.
Την παραμονή όλων των εποίκων.
Τις μεταβατικές εγγυήσεις.
Την παραμονή τουρκικών στρατευμάτων εσαεί μετά τη λύση του Κυπριακού.
Τη διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ο λαός έχει να επιλέξει μεταξύ της αμαχητί παράδοσης και της συνθηκολόγησης της πολιτικής Αναστασιάδη – Μαλά και της διεκδικητικής πολιτικής του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δυνάμεων της Αλλαγής, που δεν αποδέχεται τις πρόνοιες μιας θνησιγενούς λύσης κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και προτείνει τρόπους και ενέργειες στήριξης και ενδυνάμωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό είναι το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/01/2018 13:41

Be the first to comment on "Κατάργηση ΚΔ, υποθήκευση Κυπριακού Ελληνισμού, φέρνουν Αναστασιάδης και Μαλάς, λέει το ΔΗΚΟ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*