Είμαστε απογοητευμένοι, δεν τα βάζουμε κάτω, ξεκινά μια καινούργια μέρα, δήλωσε ο Νικόλας




Παρά την απογοήτευση και πικρία που νοιώθουμε , δεν πρόκειται να τα βάλουμε κάτω, θα συνεχίσουμε τον αγώνα γιατί ο ενδιάμεσος χώρος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις στο επιτελείο του, πλαισιωμένος από τη σύζυγό του, στενούς τους συνεργάτες και τους Προέδρους της ΕΔΕΚ, των Οικολόγων και της Αλληλεγγύης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους κυρίους Αναστασιάδη και Μαλά και τους συνεχάρη γιατί πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

«Είμαι φυσικά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα όμως σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατική ετυμηγορία του λαού μας, πέραν από το αποτέλεσμα είμαι υπερήφανος γιατί βοήθησα έτσι ώστε η συνεργασία των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου να αποδείξει πως μπορούμε να σταθούμε αντάξια έναντι στα κατεστημένα, ο ενδιάμεσος χώρος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο στο πολιτικό σκηνικό» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ευχαρίστησε προσωπικά τους Μαρίνο Σιζόπουλο, Γιώργο Περδίκη και Ελένη Θεοχάρους αλλά και όλα τα κοινωνικά σύνολα που στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν αλλά και τη στήριξη τους σε αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Επίσης ευχαριστίες εξέφρασε προς τους φίλους και φίλες και όλα τα στελέχη των κομμάτων που στήριξαν την προσπάθεια, τους υποστηρικτές του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ , των Οικολόγων και της Αλληλεγγύης και όλους τους ανένταχτους πολίτες που βοήθησαν σε αυτή την αναμέτρηση.

«Ολοι τους έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά μου και τη σύζυγό μου Γιώτα για την στήριξη τους, πολλοί φίλοι και φίλες νοιώθουν απογοήτευση το ίδιο νοιώθω και εγώ, όμως παρά τον πόλεμο και τη λάσπη που δεχθήκαμε σε αυτή την διαδικασία, μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί εμείς σε αντίθεση με άλλους προβάλαμε θέσεις και προτάσεις και δώσαμε ένα τίμιο, έντιμο εκλογικό αγώνα», ανέφερε.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι σημασία δεν έχει τόσο η όποια εκλογική επιτυχία ή αποτυχία, αλλά σημασία έχει να αγωνίζεσαι με κουράγιο και θάρρος για εκείνα που πιστεύεις.

«Και εγώ αυτό προτίθεμαι να πράξω, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με κάθε δύναμη της ψυχής μου για εκείνα που πιστεύω ότι είναι σωστά. Θα συνεχίσω αυτό τον αγώνα , δεν τα βάζουμε κάτω, από αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα», κατέληξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: