Ικανοποίηση στο επιτελείο Αναστασιάδη, θα επικοινωνήσει με όλους τους υποψήφιους




Πλήρης είναι η ικανοποίηση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου για επανεκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του επιτελείου.

Ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Αναστασιάδης θα επικοινωνήσει με όλους τους υποψήφιους, αφού αυτό επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός.

Σύμφωνα με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο, το αποτέλεσμα αποτελεί μια ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο, την οποία ερμηνεύουν στο επιτελείο ως ένδειξη ότι ο λαός θέλει να συνεχίσει το έργο του.

Το δίλημμα ενώπιον των πολιτών είναι, πρόσθεσε, αν θα συνεχιστεί η πορεία ή αν θα υπάρξει επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος.

Αναφέρθηκε επίσης ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος είναι ικανοποιημένος με το αποψινό αποτέλεσμα. Ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται να επικοινωνήσει με όλους τους υποψηφίους αφού αυτό, σημειώθηκε, επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός.

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 28/01/2018 20:09 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Για τα αποτελέσματα του Α’ Γύρου Προεδρικών Εκλογών

Η δημοκρατία, για μια ακόμη φορά, λειτούργησε άψογα. Συγχαίρω τον Γενικό Έφορο Εκλογών, τους λειτουργούς που εργάστηκαν και επέβλεψαν την διαδικασία, την Αστυνομία, όλους τους υποψηφίους, αλλά και τις πολιτικές δυνάμεις.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους ανεξαίρετα τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.

Ο κυρίαρχος λαός μίλησε σήμερα. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έλαβε σήμερα την ισχυρή εντολή που ζήτησε από τον λαό.

Με σεμνότητα ερμηνεύουμε το αποτέλεσμα ως ένδειξη της βούλησης του κυπριακού λαού, να συνεχίσει η χώρα στην ίδια σωστή πορεία.

Την ερχόμενη Κυριακή σφραγίζουμε αυτή την πορεία.

Συνεχίζουμε τις ειλικρινείς προσπάθειες για να επανενώσουμε την πατρίδα μας. Σε συνθήκες ασφάλειας, ειρήνης  και ευημερίας. Σε μια λειτουργική και ευρωπαϊκή Κύπρο. Για όλους τους πολίτες και για τις επόμενες γενιές. Διασφαλίζοντας το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Συνεχίζουμε την υπεύθυνη οικονομική διαχείριση. Με στόχο την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη.
Την πλήρη απασχόληση. Στηρίζοντας τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες. Αλλά, και τους συμπολίτες μας που φορτώθηκαν την εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ο Πρόεδρος που ξέρει και μπορεί να κτίζει γέφυρες, απαραίτητες για να προχωρά η χώρα μπροστά.

Είναι ο Πρόεδρος που σε δύσκολες συνθήκες με σύνεση, συναίνεση και εθνική ενότητα κατάφερε να συνεργασθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και για την Οικονομία και για το Κυπριακό.

Οι εκλογές θα τελειώσουν.

Οι προκλήσεις του αύριο όμως παραμένουν. Και ο λαός μας δικαιολογημένα απαιτεί από ‘μας να πορευθούμε με ενότητα. Και με ενισχυμένη την κοινωνική συμμαχία να διασφαλίσουμε ότι η χώρα μας δεν θα βρεθεί ούτε σε οικονομικές ούτε σε εθνικές περιπέτειες.

Πρέπει να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα μπροστά για ακόμη καλύτερες μέρες για τους πολίτες και τον τόπο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: