Η Λίνα Παπαδάκη για τον Θοδωρή Μιχόπουλο: «Αφήνεις πολλά και μεγάλη αγάπη»




«Ακούγεται σαν ψέμα. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος επαγγελματίας σπάνιος, φίλος στενός, παθιασμένος με τη ζωή, αγάπησε αυτό που αποφάσιζε το μυαλό του. Άνοιξε δρόμους στη δημοσιογραφία, έστησε κόνσεπτ στην τηλεόραση, ούρλιαζε στο κοντρόλ, μιλούσε χαμηλόφωνα στο κινητό του. Αφήνεις πολλά και μεγάλη αγάπη. Θοδωρή, πολύ νωρίς».

Τα παραπάνω ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνα Παπαδάκη.

— Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου.

Έγραψε:

Άλλη μια κεραμίδα πρωί Κυριακής. Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Παλιός φίλος και πολιτικός αντίπαλος τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Θοδωρής ήταν έντιμος και λεβέντης. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους τον αγάπαγαν.

— Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε ένας διαπρεπής δημοσιογράφος που καθ’ όλη την πολυετή πορεία του, τόσο στα ραδιοτηλεοπτικά όσο και στα έντυπα Μέσα, τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή ως λειτουργός τον χώρο της ενημέρωσης.

Τον Θοδωρή διέκριναν πάντα το ήθος, η ακεραιότητά και η ευγένεια, καθιστώντας τον παράδειγμα στους νεότερους δημοσιογράφους.

Πάνω απ’ όλα όμως ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν ένας καλός φίλος, ένας συνεπής σύντροφος της ανανεωτικής, κομμουνιστικής και της ευρύτερης ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την αιφνίδια απώλειά του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: