Οι εκλογές ευκαιρία για αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό, λέει το επιτελείο Νικόλα




“Καθώς πλησιάζει η μέρα των εκλογών, τα διλήμματα για τους πολίτες προβάλλουν όλο και πιο ξεκάθαρα, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό όσο και σε σχέση με την εσωτερική διακυβέρνηση”, αναφέρει το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Στο Κυπριακό, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν εάν θα συνεχιστεί η λανθασμένη πολιτική των επικίνδυνων υποχωρήσεων, των τελευταίων δέκα χρόνων, όπως την εκφράζουν οι κύριοι Χριστόφιας, Μαλάς και Αναστασιάδης ή αν θα εφαρμόσουμε τη Νέα Στρατηγική την οποία προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, για ενίσχυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και διεκδίκηση μιας σωστής λύσης.

Στην Οικονομία, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν εάν θα συνεχιστεί η οικονομική πολιτική Αναστασιάδη της απραξίας και της αδιαφορίας, εάν θα γυρίσουμε πίσω στην καταστροφική οικονομική πολιτική Χριστόφια-Μαλά ή εάν θα εφαρμόσουμε το Σχέδιο Νικόλα Παπαδόπουλου για αποκατάσταση της Μεσαίας Τάξης και Ανάπτυξη της Πραγματικής Οικονομίας.

Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία ζητά την αλλαγή. Και στηρίζει τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να φέρει αυτή την αλλαγή. Με αξιοπιστία, ελπίδα και προοπτική για την Κυπριακή Δημοκρατία και την κυπριακή οικονομία”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/01/2018 12:29

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: