Η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια ώστε οι δυνάμεις της αλλαγής να συνεχίσουν τη συνεργασία




Η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια ώστε οι δυνάμεις της αλλαγής να συνεχίσουν τη συνεργασία στο πλαίσιο και στη βάση των πολιτικών συγκλίσεων που επιτεύχθηκαν αυτή την περίοδο, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του α’ γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

«Σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο αυτό αποτελεί μια εθνική αναγκαιότητα, αποτελεί μια λαϊκή επιταγή», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι η ΕΔΕΚ κατέθεσε μια εναλλακτική πρόταση στον κυπριακό λαό που αφορούσε τόσο το Κυπριακό όσο και τα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, μια πρόταση που, όπως είπε, κατατέθηκε σε ένα κλίμα έντονου διπολισμού.

Ερωτηθείς για το πώς θα κινηθεί η ΕΔΕΚ από εδώ και πέρα, ανέφερε ότι θα αναλυθούν τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν με ψυχραιμία και με νηφαλιότητα στα συλλογικά όργανα του κόμματος και σε συνθήκες δημοκρατίας και διαφάνειας, θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το τι η ΕΔΕΚ θα πράξει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι η ετυμηγορία του λαού είναι σεβαστή και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ψηφοφόρους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Εξέφρασε παράλληλα ιδιαίτερες ευχαριστίες στα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές της ΕΔΕΚ οι οποίοι, όπως είπε, όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί από την αρχή.

Παράλληλα τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η ΕΔΕΚ παρουσίασε πρωτόγνωρη συσπείρωση που ξεπερνά το 75% όπως ήταν ο αρχικός στόχος.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: