H Λαμία οδήγησε τον Παναθηναϊκό εκτός Kυπέλλου αν και ηττήθηκε 1-0 στη Λεωφόρο




Δεν κατάφερε να υπερβεί το 4-1 του πρώτου αγώνα, αλλά τουλάχιστον πέτυχε νίκη γοήτρου ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία.

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους «πράσινους» στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και παρά τη νίκη τους με 1-0 (σκόρερ ο Μουνιέ στο 74΄), η ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι παρούσα στην κλήρωση των προημιτελικών της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (15/01).

Εξαρχής το έργο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πάρα πολύ δύσκολο μετά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης κι αν εξαιρέσει κανείς κάποια πίεση που άσκησαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι «πράσινοι», οι φιλοξενούμενοι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος κι έφτασαν σχετικά εύκολα στο στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να μη δεχτούν κάποιο γκολ.

Η κλασική ευκαιρία του Μολίνς λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους κι άλλη μία καλή στιγμή με τον Μουνιέ στο 22΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «πράσινοι» στο α΄ 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, καθώς το επιθετικό τους πρόβλημα ήταν εμφανέστατο γι΄ άλλη μια φορά.

Παρ΄ όλα αυτά στην επανάληψη η ομάδα του Ουζουνίδη πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 74΄ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με τον Μουνιέ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, έχασαν μια δυο καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Μολίνς, Δώνης – Πίτι, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης (77΄ Πίσπας), Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης (57΄ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (58΄ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79΄ Τσούκαλος), Ριβέρα, Αναστασιάδης, Αναστασόπουλος (60΄ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι (86΄ Βουό)

Θέμης Τόγιας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: