Φουρλής και Ιορδάνης στην εκπομπή του Mega μαζί με Καπουτζίδη και Στέλιο Μάινα




Νέα ενημερωτική εκπομπή μετέδωσαν χθες οι εργαζόμενοι του πολύπαθου Mega, την οποία παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Φουρλής και Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Και οι δυο, εκ μέρους των 420 συναδέλφων τους, κάλεσαν τους μετόχους του σταθμού, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διεκδικήσουν την έβδομη τηλεοπτική άδεια, που παραμένει αδιάθετη.

Ταυτόχρονα, κάλεσαν την κυβερνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους των 15 μηνών. Ειδική μνεία έκαναν δε στον υπουργό Νίκο Παππά, τονίζοντας ότι πάντα έβλεπε εκπροσώπους τους όσο διαρκούσε η κρίση και πριν οι μέτοχοι το οδηγήσουν σε λουκέτο.

Στην εκπομπή μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με το σήριαλ «Στο παρά πέντε». Ο δημοφιλής ηθοποιός, δήλωσε ότι το κανάλι τού έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ποιοτικές δουλειές, έμεινε από το 2003 έως το 2016 και δε σκέφτηκε ποτέ έως τότε να φύγει. Υπογράμμισε δε ότι είναι αναγκαίο να βοηθήσουν όλοι, ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Από τηλεφώνου μίλησε και ο Στέλιος Μάινας, που επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλά σήριαλ του σταθμού. Ο ηθοποιός απηύθυνε έκκληση στους ιδιοκτήτες του καναλιού να διεκδικήσουν την έβδομη άδεια, ώστε να μείνει ζωντανό το Mega.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: