Έτοιμος να δεχτεί τουρκική αξίωση για παραμονή στρατευμάτων: Σφοδρή επίθεση ΔΗΚΟ σε Νεοφύτου




“Εγκληματικά επικίνδυνες είναι οι προθέσεις του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος, μέσω του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επικεφαλή του επιτελείου του, παρουσιάζεται έτοιμος να δεχτεί τις τουρκικές αξιώσεις και στην πτυχή της Ασφάλειας”, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

“Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, αποδέχτηκε μια πάγια θέση της Τουρκίας, στην πιο κρίσιμη πτυχή του κυπριακού, αυτή της Ασφάλειας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμος να συζητήσει τη φόρμουλα της ρήτρας αναθεώρησης (review clause), για την παραμονή τουρκικού στρατού στην Κύπρο, μετά τη λύση του κυπριακού.

Μετά τις τραγικές υποχωρήσεις στις εσωτερικές πτυχές του κυπριακού, ο Νίκος Αναστασιάδης απροκάλυπτα, μέσω του Αβέρωφ Νεοφύτου, παραδέχεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το ανίερο έργο της κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της υποθήκευσης της ύπαρξης του Κυπριακού Ελληνισμού στις ορέξεις της Τουρκίας.

Την ίδια θέση, για αποδοχή της ρήτρας αναθεώρησης, διατύπωσε και ο υποψήφιος Σταύρος Μαλάς.

Είναι έκδηλο, ότι ο κυπριακός λαός έχει ενώπιον του δύο επιλογές:

Αυτή, των Αναστασιάδη και Μαλά, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παραδώσουν την Κύπρο βορά στην Τουρκία. Αυτή, του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δυνάμεων της Αλλαγής, που προτάσσει την διεκδίκηση, την αξιοπρέπεια και τη συνέχιση και προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 03/01/2018 15:51

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: