Ευκαιρία στους πολίτες να καθορίσουν το μέλλον της πατρίδας, δήλωσε, ψηφίζοντας ο Περδίκης




Την ευχή η μέρα αυτή να είναι ημέρα δημοκρατίας, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στον Στρόβολο.

«Είναι μέρα σήμερα που δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να καθορίσουν το μέλλον της πατρίδας μας, γι’ αυτό το πρώτο και πιο σημαντικό που πρέπει να λεχθεί είναι η ανάγκη, η υποχρέωση, το δικαίωμα να συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαδικασία όλοι οι πολίτες», πρόσθεσε.

Διαφορετικά, συνέχισε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο, «αν οι ίδιοι οι πολίτες δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη μέσα από την εκλογική διαδικασία να αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα, να φέρουν την ελπίδα, να αναζητήσουμε περισσότερη αξιοπιστία στην πολιτική και να οδηγήσουμε την χώρα μας στην κοινωνική, οικονομική και δημοκρατική ανάπτυξη, να ελευθερώσουμε τον τόπο μας από την τουρκική εισβολή, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε όλοι ευθύνη, και οι πολιτικοί και οι πολίτες».

«Γι’ αυτό εύχομαι η μέρα αυτή να είναι ημέρα δημοκρατίας και θα γίνει μέρα δημοκρατίας με την συμμετοχή των πολιτών», κατέληξε.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Δήμητρα Νικολάου – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 28/01/2018 11:46

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: