Δημοψήφισμα οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη




Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο Αναστασιάδη σχετικά με τις δηλώσεις του για την ΑΟΖ εξαπολύει το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Δεν μας προκαλεί πια καμία έκπληξη η ευκολία με την οποία ο νυν πρόεδρος αυτοαναιρείται. Λέει αυτά που λέει και μετά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ως προς τις τελευταίες δηλώσεις του για την ΑΟΖ, αφού ο ίδιος κουτσούρεψε την κρατική μας κυριαρχία και μας αποκάλυψε πόσο ανεύθυνα ασκεί τα καθήκοντα του, κουτσούρεψε και την λογική μας: Δεν κατανοούμε τι λέγει! Στην συνέχεια οι αυλικοί χωρίς καμιά διάθεση να απολογηθούν, προσπαθούν να μας εξηγήσουν το αυτονόητο, επιβεβαιώνοντας στην ουσία ότι έτσι λειτουργεί ο απερχόμενος Πρόεδρος. Αν οι δηλώσεις του αφορούσαν προσωπικές του υποθέσεις, δεν θα μας απασχολούσε ποσώς. Εδώ δυστυχώς κρίνεται το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Ο απλός πολίτης διερωτάται πώς ο Αναστασιάδης συνομιλεί με τους ξένους ή την Τ/ Κ πλευρά, όταν διαπραγματεύεται τα κυριαρχικά δικαιώματά μας».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Για όσους έχουν μνήμη, η μόνιμη υποχωρητικότητα και οι πρόχειρες τοποθετήσεις του κ. Αναστασιάδη δεν έχουν τελειωμό, ούτε ασφαλώς οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του. Αποτελεί «ισχυρό όπλο» για τον Αναστασιάδη και τους συνοδοιπόρους του ότι αυτά που λέγουν αργά ή γρήγορα θα ξεχαστούν και θα τα σκεπάσει η ομίχλη του χρόνου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η λέξη «απολογούμαι» ή ακόμα «έκαμα λάθος», δεν βρίσκονται στο λεξιλόγιό τους. Είναι πια από την ίδια τη ζωή αποδεδειγμένο ότι το μέλλον του τόπου δεν βρίσκεται σε ικανά χέρια και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο το καλύτερο. Το Κυπριακό δεν αντέχει άλλες δοκιμασίες. Είναι ο ίδιος ο λαός που θα κληθεί να πληρώσει το κόστος των σφαλμάτων της ηγεσίας του και η τελευταία ίσως να ευρίσκεται εκτός Κύπρου για να απολαμβάνει τα αγαθά των επιτευγμάτων της».

«Είναι για τούτο που ο ψηφοφόρος δεν πρέπει να έχει δισταγμό την ώρα της ψήφου. Μιας ψήφου που κρίνει το μέλλον του ιδίου και των παιδιών του. Το Κυπριακό βρίσκεται σε απόλυτα κομβικό σημείο και τα λάθη δεν επιτρέπονται ούτε αναγνωρίζονται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη. Τοις φρονίμοις ολίγα», καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/01/2018 12:19

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: