Δεν μας αφορούν τα πυροτεχνήματα του Λιλλήκα απαντά το επιτελείο του Νικόλα




Δεν αφορούν τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ούτε το επιτελείο του ή οποιοδήποτε συνεργάτη του οι καταγγελίες του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, δήλωσε στον ACTIVE ο Χρύσης Παντελίδης, επικεφαλής του επιτελείου του προέδρου του ΔΗΚΟ και υποψηφίου για την προεδρία.

Ο κ. Παντελίδης σχολίαζε τις καταγγελίες του Γιώργου Λιλλήκα για προσπάθεια εξαγοράς της υποψηφιότητας του.

Ο επικεφαλής του επιτελείου του κ. Παπαδόπουλου τόνισε ότι δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με όλα όσα καταγγέλνει ο Γιώργος Λιλλήκας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Παντελίδης είπε ότι δεν έγινε οποιαδήποτε νέα προσέγγιση με τον Γιώργο Λιλλήκα για να ακολουθήσει τα υπόλοιπα κόμματα του κεντρώου χώρου και να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

«Ούτε ισχύουν, ούτε μας αφορούν όλα αυτά τα οποία αγγίζουν τα όρια του κουτσομπολιού, της λάσπης, ή της συκοφαντίας», επέμεινε ο κύριος Παντελίδης, ερωτηθείς αν επιθυμεί να στείλει κάποιο μήνυμα σε αυτούς που ενδεχομένως εμπλέκουν το επιτελείο Παπαδόπουλου στην προσπάθεια χρηματισμού του κυρίου Λιλλήκα.

Πρόσθεσε τα εξής:

«Δεν μας αφορά το τι θέλουν κάποιοι άλλοι για το Νικόλα Παπαδόπουλο. Μας αφορά το τι θέλουν οι πολίτες και ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα η οποία περνά στο δεύτερο γύρο και είναι η μόνη υποψηφιότητα η οποία μπορεί να κερδίσει το Νίκο Αναστασιάδη. Συνεχίζουμε την προεκλογική μας προσπάθεια με σεμνότητα, δουλειά και αναμένουμε πως αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα στις 28 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου».

Οι ζημιές στο όχημα του Άθου Αντωνιάδη δεν παραπέμπουν σε ατύχημα

Ερωτηθείς αν κρύβονται προεκλογικές εμπάθειες πίσω από τους βανδαλισμούς στο όχημα του Άθου Αντωνιάδη, ο Χρύσης Παντελίδης δεν το απέκλεισε. Οι ζημιές είπε, έγιναν ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο και κατά τρόπο που δεν μπορεί να θεωρηθεί ατύχημα.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΣΤΟΝ ACTIVE

Μιλώντας στον Active 107,4 και 102.5 και κληθείς να σχολιάσει τα όσα γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή», ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας απέφυγε να πει ξεκάθαρα σε ποιον αναφέρεται, φωτογράφισε όμως τον Νικόλα Παπαδόπουλο ως τον υποψήφιο που τον προσέγγισε και προσπάθησε να τον εξαγοράσει, προκειμένου να αποσυρθεί.

Μιλώντας στον Active ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος πρόεδρος ανέφερε πως δεν θα ήθελε να δώσει συνέχεια στη δημόσια συζήτηση για το θέμα, ωστόσο τόνισε πως αν χρειαστεί θα επανέλθει. Επανέλαβε πάντως για άλλη μια φορά πως ο υποψήφιος, ο οποίος προσπάθησε να τον χρηματίσει δεν είναι ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Έκανα μεγάλη υπομονή, διαψεύδοντας κατ’ επανάληψη αυτά που το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου διαδίδει διά του ψιθύρου, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τάχα χρηματίστηκα από τον Νίκο Αναστασιάδη για να κατέβω ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και ότι έχω κάνει συνδιαλλαγές μαζί του και μου έχει υποσχεθεί τη θέση του υπουργού Εξωτερικών», ανέφερε ο Γιώργος Λιλλήκας. «Όλα αυτά είναι παραμύθια», δήλωσε ο κ. Λιλλήκας για να προσθέσει πως παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του, κάποιοι συνεχίζουν να πετούν λάσπη, θίγοντας, όπως είπε, την αξιοπρέπεια και το ήθος του.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων να αναφέρει με ποιο τρόπο προσπάθησαν να τον χρηματίσουν και κληθείς να αναφέρει συγκεκριμένα τι του πρόσφεραν, ο κ. Λιλλήκας έκανε λόγο για πακέτο χρημάτων και αξιωμάτων.

«Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν εξαγοράζονται όλοι οι άνθρωποι. Υπάρχουν απλοί πολίτες και πολιτικά πρόσωπα που διατηρούν ακόμη ήθος και που έχουν αξιοπρέπεια», ανέφερε ο κ. Λιλλήκας.

Κληθείς να πει ξεκάθαρα σε ποιον ανθυποψήφιό του αναφέρεται, ο κ. Λιλλήκας περιορίστηκε να πει «νομίζω έχετε κατανοήσει και εσείς και οι πολίτες σε ποιον αναφέρομαι και τι εννοώ και αν χρειαστεί θα επανέλθω».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΤΟ ΚΥΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ACTIVE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: