Χειρουργήθηκε ο Πέλκας, πρόταση για τον Τσίμιροτ από την Σταντάρ Λιέγης




Κάταγμα στο ρινικό οστό υπέστη χθες ο Δημήτρης Πέλκας, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ- Ατρόμητος (2-0) και σε μια εναέρια σύγκρουση του με τον Ντάουντα του Ατρομήτου και αργά μετά τα μεσάνυχτα χειρουργήθηκε στην κλινική “Αγιος Λουκάς” της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός αγώνων για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που θα προσδιοριστεί μετά τον σημερινό ιατρικό έλεγχο. Επίσης θα φορά προστατευτική μάσκα προσώπου στις πρώτες του εμφανίσεις  με την επιστροφή του στα γήπεδα.

Στο μεταξύ, πρόταση της βελγικής Σταντάρ Λιέγης έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟΚ για τον Γκόϊκο Τσίμιροτ και εξετάζεται θετικά  από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Η πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους διοικούντες την μακεδονική ομάδα όπως εκτιμήθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Τούμπα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Βόσνιος χαφ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γι’ αυτή την εξέλιξη και δεν είναι  αρνητικός στο  ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Βελγίου και την ομάδα της Λιέγης.

Ν.Καραμητρούσης , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: