Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Σκάι. Φωτογραφία Skai

Ατάκες Πάγκαλου για τη …δημοσιότητα: Σωστή η θέση Ντιμιτρόφ για τη Μακεδονία, ισχυρίστηκε!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε στη τηλεόραση του Σκάι και οι τηλεθεατές δεν …έπληξαν. “Θύμα” του αυτή τη φορά η ελληνική Μακεδονία, όταν η αναφορά έγινε για την ονομασία των Σκοπίων.

«Τα Σκόπια”, είπε, “ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη. Εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε ο κ. Πάγκαλος. Πρόσθεσε ότι “είναι τιμή να μας αντιγράφουν, είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο».

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ σωστή η θέση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία.

Ο πρώην υπουργός …διέγνωσε δε ότι «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί. Ο κ. Πάγκαλος απάντησε ως εξής:

«600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Αναφορικά με την οικονομία τόνισε ότι είναι «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο. Επανέλαβε την πολύ λανθασμένη δήλωσή του «όλοι μαζί τα φάγαμε».

Πρόσθεσε: «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη».

3 Comments on "Ατάκες Πάγκαλου για τη …δημοσιότητα: Σωστή η θέση Ντιμιτρόφ για τη Μακεδονία, ισχυρίστηκε!"

  1. Πάλι στον ΣΚΑΙ…
    Η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων θέσεων, εκφράζονται μέσω των συχνοτήτων του ΣΚΑΙ, που δίνει απλόχερα βήμα σε τέτοιου είδους δηλώσεις… Να φανταστώ ότι για αυτό ευθύνονται οι σχέσεις με ομάδες και εταιρίες παραγωγών που έχουν αντίθετα συμφέροντα από τα εθνικά μας, και προωθούν την δική τους ατζέντα; Και στην τελική, ποιός δίνει πια σημασία στον Πάγκαλο; Μόνο κάποιοι τέτοιοι…

  2. Νεόφυτος Ευστρατίου | January 17, 2018 at 3:44 AM | Reply

    E! ο Πάγκαλος τα είπε. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ!!

  3. Νεόφυτος Ευστρατίου | January 17, 2018 at 7:48 AM | Reply

    Εάν το βρισίδι που εισπράττει ο Πάγκαλος το λέει δημοσιότητα, ε τότε χαλάλι του. Του αξίζει αυτή η δημοσιότητα.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*