Απίστευτο! Παράτησαν το χειριστήριο του αεροσκάφους για να τσακωθούν μεταξύ τους οι πιλότοι




Ινδική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους επειδή φέρονται να εγκατέλειψαν το κόκπιτ την ώρα που τσακώνονταν στη διάρκεια πτήσης μεταξύ Λονδίνου και Μουμπάι την Πρωτοχρονιά.

Η εταιρεία Jet Airways ξεκίνησε έρευνα για τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες ένας από τους δύο πιλότους χαστούκισε τη συνάδελφό του στη διάρκεια έντονου τσακωμού εν ώρα πτήσης και την ώρα που στο αεροπλάνο επέβαιναν 324 άνθρωποι.

Σύμφωνα με πολλές ινδικές εφημερίδες, η πιλότος βγήκε κλαίγοντας από το κόκπιτ και χρειάστηκε η παρέμβαση μελών του πληρώματος για να πειστεί να επιστρέψει.

Οι Times of India αναφέρουν ότι και ο πιλότος βγήκε από τον θάλαμο διακυβέρνησης για λίγο, αφήνοντας το αεροπλάνο ακυβέρνητο.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ του πληρώματος του κόκπιτ. Ωστόσο επιλύθηκε φιλικά γρήγορα και το αεροπλάνο (…) συνέχισε την πορεία του ως τη Μουμπάι όπου προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα», τονίζει η Jet Airways σε ανακοίνωσή της.

«Η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε για το συμβάν τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας και τα μέλη του πληρώματος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για όσο διάστημα διεξάγεται εσωτερική έρευνα», πρόσθεσε.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

04/01/2018 09:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Μουμπάι (Βομβάη)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: