All Star Giannis και το 2018, βασικός με λίγους ψήφους, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν




Πέρυσι έγραψε ιστορία, φέτος επιβεβαίωσε το αγωνιστικό του… εκτόπισμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Έναν χρόνο μετά την παρθενική συμμετοχή του σε All Star Game του ΝΒΑ, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης στη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να λάμψει για δεύτερη διαδοχική σεζόν δίπλα στα αστέρια του ΝΒΑ, και πάλι ως βασικός!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/1) γνωστοποιήθηκαν οι δέκα starters του All Star Game του 2018 (18/2, Λος Άντζελες), με το όνομα του Giannis να είναι και πάλι στη σχετική λίστα, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει 2.530.211 ψήφους από τους φιλάθλους, συγκομιδή που ήταν η δεύτερη υψηλότερη στην ψηφοφορία. Ο Greek Freak βρέθηκε πίσω μόνο από τον ΛεΜπρον Τζέιμς (2.638.294), ενώ είδαν την… πλάτη του μεγάλα ονόματα της Ανατολής και της Δύσης!

Μάλιστα και οι παίκτες του ΝΒΑ έδωσαν στον Αντετοκούνμπο περισσότερες ψήφους από τον ΛεΜπρον (226 έναντι 220), ενώ στην ψηφοφορία των Media οι δύο παίκτες… τερμάτισαν μαζί (συγκέντρωσαν από 99).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναδείχθηκε αρχηγός στην Ανατολή, ενώ ο Στεφ Κάρι στη Δύση και πλέον οι δυο τους θα επιλέξουν από τους οκτώ εναπομείναντες starters τους παίκτες που θα συμπληρώσουν τις πεντάδες τους. Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργείται το παιχνίδι East VS West (Ανατολής-Δύσης) και παίκτες από διαφορετικές περιφέρειες μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα.
Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα γνωρίζουμε τα ρόστερ.

ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
PG: Κάιρι Ίρβινγκ (Βοστώνη)
SG: ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο)
SF: ΛεΜπρον Τζέιμς (Κλίβελαντ) – ΑΡΧΗΓΟΣ
PF: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ (ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ)
C: Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια)
ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
PG: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ) – ΑΡΧΗΓΟΣ
SG: Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον)
SF: Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ)
PF: Άντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη)
C: ΝτεΜάρκους Κάζινς (Νέα Ορλεάνη)

Θοδωρής Ψωμάς ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: