Κουκουλοφόροι πετούν βόμβες μολότοφ σε άντρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας διαμαρτυρίας, για τα εννιά χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το Δεκέμβρη του 2008, στο κέντρο της Αθήνας, Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες: Πέντε συλλήψεις και είκοσι πέντε προσαγωγές

Σε πέντε συλλήψεις και είκοσι πέντε προσαγωγές είχε προχωρήσει έως τα μεσάνυχτα η αστυνομία για τα επεισόδια που ήταν σε εξέλιξη στα Εξάρχεια και γύρω από το Πολυτεχνείο.

Ομάδες ατόμων, που φορούσαν κουκούλες και κράνη, πετούν, κατά διαστήματα πλέον, βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες στις οδούς Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα, Σολωμού και Τζόρτζ, ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Τα άτομα αυτά έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, έβαλαν φωτιές, ενώ έως τώρα έχουν καεί τρία αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Μπουμπουλίνας, Στουρνάρη και Τοσίτσα. Επίσης, έχουν προκληθεί ζημιές σε εισόδους πολυκατοικιών και προσόψεις καταστημάτων.

Tα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00, αφότου η πορεία έφτασε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα, όπου δολοφονήθηκε το 2008 ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Μία ομάδα που βρισκόταν από νωρίς στην πλατεία Εξαρχείων, έβαλε φωτιές σε κάδους και στη συνέχεια κατέβηκε στην οδό Στουρνάρη, όπου επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο εκείνο.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Be the first to comment on "Βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες: Πέντε συλλήψεις και είκοσι πέντε προσαγωγές"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*