«Βόλτα» στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ : Νίκησε 5-1




Οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Τρίκαλα – ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 5 – 1.

Την πρόκριση από το πρώτο κι όλας παιχνίδι εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας τα Τρίκαλα στην έδρα τους με 5-1.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κυριαρχικό ρόλο στο β΄  ημίχρονο και με 4 γκολ στο διάστημα αυτό πέτυχαν τη μεγάλη και εύκολη νίκη τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους για το 2017.
Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς. Μόλις στο 5′  ο  Λέο Μάτος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε μια φάση που ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Πέλκα για τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος έκανε το πλασέ, ο Αποστολίδης απέκρουσε, ο Μάτος βρέθηκε στην πορεία της κι  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15” ο Πάνος μέσα από την περιοχή πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Δεληγιαννίδη και την έστειλε  στα δίχτυα του Ρέι για να ισοφαρίσει. Στο 57′ ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε πάλι προβάδισμα στον Δικέφαλο, αν και ο σκόρερ είχε κάνει φάουλ στον αντίπαλο του, κάτι που αρχικά οδήγησε στην ακύρωση του τέρματος και την κατακύρωση του στην συνέχεια.

Στο 70′ , ο Πρίγιοβιτς πέρασε κάθετα για τον Μπίσεσβαρ κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για να γίνει το 1-3. Στο 80′ από σέντρα του Σάχοφ από τα δεξιά κι ο Κάμπος με αριστερό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 1-4 για να κλείσει αυτό στις καθυστερήσεις (94′) όταν από κόρνερ του Κάμπος, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά κι ο Σάκχοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το τελικό 1-5.

Διαιτητής του αγώνα  ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα.,Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Ανδρεάοπουλο, Μπίσεσβαρ, Δεληγιαννίδη.
Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (67′ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (67′ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (75΄Τσιάρας), Γροντής, Καπός.
ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (82′ Μυστακίδης), Πέλκας (76′ Κουλούρης), Λημνιός (69΄Κάμπος), Πρίγιοβιτς.
Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη, μετά από 8 μηνών απουσία από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού και χειρουργικής επέμβασης.

Ντίνος Καραμητρούσης, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: