Τραγική χαρακτηρίζει την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της Κύπρου ο Σιζόπουλος




Μια επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και θα αντιληφθείτε το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, χαρακτηρίζοντας τα τραγικά.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού στο πλασιέ της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης επίσκεψης για την κοπή της βασιλόπιτας αλλά και για να συγχαρεί το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει προς τους ασθενείς.

«Όπως θα έχετε πια διαπιστώσει η κατάσταση είναι τραγική. Μια επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία και θα αντιληφθείτε το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια», είπε.

«Δυστυχώς λυπούμαι να παρατηρήσω, ότι από πλευράς της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας, είναι απλά ανέξοδες προεκλογικές ανακοινώσεις και αποφάσεις. Επί της ουσίας μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα τους τελευταίους 7 μήνες για να υπάρξει μια αποσυμφόρηση των νοσοκομείων», πρόσθεσε.

Να υπάρξει βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ασθενείς έτσι ώστε να ατενίζουμε την αυτονόμηση των νοσοκομείων, στο μέλλον, με αισιοδοξία, είπε. “Πολύ φοβούμαι τα όσα θα επακολουθήσουν θα είναι άκρως δυσάρεστα για το δημόσιο τομέα της υγείας,” ανέφερε καταλήγοντας ο κ. Σιζόπουλος.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λεμεσός 28/12/2017 10:33

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: