Σύσσωμη η KAE ΑΕΚ στα Ευχοστολίδια: Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι παίκτες της ΑΕΚ




Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, για ακόμη μια χρονιά, οι παίκτες της ΑΕΚ και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας στηρίζουν τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ. Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των «κιτρινόμαυρων» επισκέφθηκε τη Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής στο The Mall Athens και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης, που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι αθλητές της ΑΕΚ επέλεξαν ζωγραφιές παιδιών με τα δώρα που έχουν ονειρευτεί για αυτά τα Χριστούγεννα και έκαναν πραγματικότητα τις ευχές τους. Παράλληλα, κάλεσαν όλους να υποστηρίξουν τη σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και να προσφέρουν ξεχωριστά δώρα αγάπης σε χιλιάδες παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Ευχοστολίδια,  ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής στα εμπορικά καταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall, River West στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματα έως τις  31 Δεκεμβρίου έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρο που απεικονίζονται στις ζωγραφιές και να κάνουν τα εφετινά Χριστούγεννα μαγικά για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: