Πρωτοβουλία για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό




Πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας Αττικής αναλαμβάνει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός. Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου παραδόθηκε στην Περιφέρεια Αττικής υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ευχαρίστησε την Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Χριστίνα Καπαρτή και σημείωσε ότι τέτοιου είδους πράξεις δυναμώνουν το δίκτυο έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική».

Τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν τις επόμενες μέρες το Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης, και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων της περιφέρειας Αττικής. Ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Logistics και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις του Κέντρου.

Η κ. Καπαρτή δήλωσε την πρόθεσή της για περαιτέρω συνεργασία και βοήθεια, ενώ, από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, ευχαρίστησε θερμά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια και την στήριξή του προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ/Ελλάδα/Αθήνα 28/12/2017 11:02

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: