Περισσότερα από 10 εκ. ευρώ μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα




Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 19 έως τις 25 Δεκεμβρίου 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πετρούπολη, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και της Πορτογαλίας και το κύπελλο της Πορτογαλίας και κέρδισε 34.298,98 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 4.247 ευρώ. Επίσης, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.275 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Λίβερπουλ, της Ίντερ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τη Δευτέρα, έχει τα over 2,5 στους αγώνες Μπέρνλι-Λίβερπουλ, Στόουκ-Νιούκαστλ και Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την Τρίτη, περιλαμβάνει τις νίκες της Τότεναμ, της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε το Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με τις νίκες της Μονακό, της Λυών και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: