Παρέμβαση Περδίκη για διαφθορά – υπόθεση ελικοπτέρων κυπριακής αστυνομίας




“Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνεχίζουμε μεθοδικά και με συνέπεια και συχνά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με επιμονή να κινούμε τις διαδικασίες για διερεύνηση των σκανδάλων διαφθοράς και κακοδιοίκησής με στόχο να καταδικαστούν οι ένοχοι”, αναφέρει ο επικεφαλής του Κινήματος Οικολόγων – Συεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

“Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” για το θέμα των ελικοπτέρων της Αστυνομίας που κινείται και λόγω των συνεχών επιστολών μας προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Aρχηγό της Αστυνομίας αποδεικνύει ότι με στοχοπροσήλωση και επιμονή μπορούμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον σε κάποια θέματα θα υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη και τιμωρία.

Με την ευκαιρία επαναφέρουμε την πρόταση μας για την κατοχύρωσή της θεσμικής ανεξαρτησίας της Nομικής και Eλεγκτικής Υπηρεσίας μέσω τροποποίησης του Συντάγματος. Ο κ. Αναστασιάδης ως απερχόμενος πρόεδρος απέρριψε την πρόταση αυτή μέσα στα πλαίσια της δεδομένης αντιπαράθεσης της κυβέρνησης του με τους θεσμούς αυτούς. Περιμένουμε από τον κ. Μαλά να τοποθετηθεί επί της εισήγησης για οικονομική ανεξαρτησία της ελεγκτικής και νομικής υπηρεσίας”, καταλήγει.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: