Παπαδόπουλο στηρίζει στις εκλογές ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων: Απoσύρεται ο Μαυροβουνιώτης




Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων αποφάσισε την απόσυρση της υποψηφιότητας του Προέδρου του Συνδέσμου Φοίβου Μαυροβουνιώτη για τις Προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου και στήριξη της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Η απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου λήφθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης, όπως δήλωσε μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Ερωτηθείς για τους λόγους για τους οποίους λήφθηκε η απόφαση, είπε πως «ένα κύριο στοιχείο το οποίο έπαιξε ρόλο είναι η πρόταση των υποψηφίων, η εφικτότητα της πρότασης, το δεύτερο και η πιθανότητα εκλογής, το τρίτο».

Λήφθηκαν όλα υπόψη, εξήγησε, και «εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας αγνόησε παντελώς, η απόφαση τελικά ήταν προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο από τον πρώτο γύρο».

Πρόσθεσε ότι με τις ψήφους των μελών του Συνδέσμου ο Νικόλας Παπαδόπουλος μπορεί να ελπίζει ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο. «Διότι εάν δεν του δίναμε εμείς (τις ψήφους), μπορούσε το ποσοστό μας να έπαιζε σημαντικό ρόλο στο να μην περάσει στο δεύτερο γύρο. Κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που αποσύραμε».

Περισσότερες ειδήσεις Κύπρος εδώ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 20/12/2017 20:55

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: