Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα με παιδιά από τα χωριά SOS στο κέντρο της Αθηνας




Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε με τα παιδιά στο Σύνταγμα και πήγε μαζί τους σε κεντρικό βιβλιοπωλείο και τους έκανε δώρο βιβλία.

Ακριβώς την ίδια συνήθεια είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αγόραζε βιβλία στα εγγόνια του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε σχετικό βίντεο με πλάνα στον λογαριασμό του στο twitter με την εξής λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στην Αθήνα και να τους αγοράζει βιβλία. Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS».

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Πρώτα έψαλλαν τα κάλαντα τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down και στη συνέχεια μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης «Βουθρωτό» που στόχο έχει τη διάδοση της παράδοσης και των εθίμων της Ηπείρου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε σε όλους τις ευχές του και είπε τα εξής: «Είμαστε κοντά σας. Εύχομαι το 2018 για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος, να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και προσωπική ευτυχία. Να είναι η χρονιά εκείνη που θα αφήσουμε πίσω τα σκοτεινά χρόνια της κρίσης και θα κάνουμε ενωμένοι το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαι αισιόδοξος. Δεν έχω αμφιβολία ότι το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε κάλαντα και από τον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω αλλά και τις εξής μαντινάδες: «Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με αγάπη και μεράκι, και σύντομα πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη / Η Κρήτη βγάζει αρχηγούς, Εθνάρχες, Κυβερνήτες, είσαι καμάρι διαλεκτό Κυριάκο για τους Κρήτες / Οι κυβερνώντες έφεραν τον τόπο μας στον πάτο, τσι ελπίδες έχει ο λαός σε σένανε Κυριάκο / Το 2018 Κυριάκο σε ανημένει να δώσεις πίσω τη χαρά στον κόσμο που προσμένει / Εις το Μαξίμου σύντομα Κυριάκο θα σε δούμε, υπόσχομαι και εκεί τσι ευχές να ‘ρθω να πούμε».

«Μακάρι να γίνουν πράξη οι μαντινάδες σας!», είπε από την πλευρά του κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Υγεία και ευτυχία εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας. Να κρατάτε πάντα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της ωραίας μας Κρήτης ζωντανές. Την τιμάμε και την αγαπάμε πολύ όπου κι αν βρισκόμαστε».

Ν.Αρμένης, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: