Ο Αναστασιάδης δεν εφάρμοσε τις προτάσεις του λέει ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων




Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, σε ανακοίνωσή του εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, σχετικά με τις εξαγγελίες του Υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου, σχετικά με την οικονομία, ενώ λέει ότι ο κ. Νίκος Αναστασιάδης δεν εφάρμοσε τις προτάσεις του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η πρόταση του κ. Παπαδόπουλου, είναι σαφώς καλύτερη από άλλες προτάσεις που έχουν επίσημα υποβληθεί από οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο πρόεδρο. Εξαίρεση αποτελούν οι προτάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ημερ. 9.9.14 τις οποίες όμως ουδέποτε εφάρμοσε».

Αιτιολογώντας τη συγκρατημένη του αισιοδοξία ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «παρόλο που οι προτάσεις αυτές δεν μας ικανοποιούν πλήρως, εντούτοις περιέχουν αρκετές από τις θέσεις μας, με σημαντικότερη εκείνη που προνοεί για σταδιακή καταβολή μέχρι €100.000 σε πέντε χρόνια» και διαβεβαίωση ότι για ποσά άνω των € 100.000 θα αποζημιωθούν εντός επιτρεπτού χρονικού διαστήματος.

«Ο Σύνδεσμος» καταλήγει η ανακοίνωση «είναι έτοιμος να χαιρετίσει παρόμοιες προτάσεις και από άλλους υποψήφιους προέδρους. Όλες οι προτάσεις θα τεθούν ενώπιον Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των 17.000 κατόχων αξιογράφων, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τη στάση που θα τηρήσει ο Σύνδεσμος κατά τις προεδρικές εκλογές, στις οποίες, ως γνωστό, συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης»

Περισσότερες ειδήσεις Κύπρος εδώ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 08/12/2017 18:13

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: