Νέα κομπίνα απειλεί την “Τράπεζα της Ανατολής”: Οι “πράκτορες”, οι “προδότες” και οι “απατεώνες”




Του Ελευθέριου Ρήνου

Πως θα σας φαινόταν αν διαβάζατε σε δημοσίευμα εφημερίδας των Αθηνών πως δικηγόρος καλεί σε Γενική Συνέλευση τους πρώην μετόχους τράπεζας που έχει λυθεί και πλέον δεν υπάρχει καν το νομικό της πρόσωπο; Η ειδική περίπτωση της Τράπεζας της Ανατολής και πως κάποιοι προσπαθούν να στήσουν ακόμη μια κομπίνα στο πολύπαθο πτώμα μιας κατακρεουργημένης τραπεζικής εταιρείας.

Ανάμεσα στα θέματα στα οποία αφιέρωσα μεγάλο μέρος της μέχρι σήμερα αρθρογραφίας μου είναι και αυτό της Τράπεζας της Ανατολής, κυρίως λόγω της πληθώρας των στοιχείων που έχουν εντοπιστεί, τουλάχιστον τα τελευταία 17 χρόνια στα οποία ασχολούμαι ερευνητικά με αυτή την υπόθεση. Θυμάμαι έντονα την τηλεοπτική παρουσίαση της υπόθεσης αυτής στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Έβλεπα μπροστά στα μάτια μου ανίδεους ανθρώπους να κακοποιούν μια ιστορία για την οποία θα μπορούσα να τους έχω δώσει απίστευτα στοιχεία, μια και εκείνη την εποχή δεν ήμουν ακόμη φειδωλός και έδινα ελεύθερα τα ευρήματα της έρευνάς μου. Όταν μάλιστα προσπάθησα μέσω email να διορθώσω τις παλαβομάρες του Μανώλη Λαμπράκη (τον Σώρρα τότε τον έκρυβαν γιατί ήταν «αντιτουριστικός») η απάντηση που έλαβα περιείχε τουλάχιστον είκοσι φορές τη λέξη «πράκτορας» και καμιά δεκαριά τη λέξη «προδότης».

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κάποια πράγματα δεν μπορούν παρά να είναι δεδομένα. Οι μετοχές πάνω τους δεν αναγράφουν «χρυσό γαλλικό φράγκο», αλλά φράγκο χρυσού (franc or). Κάθε φράγκο χρυσού δεν αποτελείται από κανένα κιλό χρυσό, αλλά είναι νομισματική μονάδα που ισούται με 0.029 γραμμάρια καθαρού χρυσού (βλ. Wikipedia – https://fr.wikipedia.org/wiki/Franc-or). Η Τράπεζα της Ανατολής δεν είχε σχέση με τη μικρασιατική καταστροφή, αφού στη Μικρά Ασία είχε μόλις ένα κατάστημα, αυτό της Σμύρνης, για αυτό και η τελευταία ιδιαίτερα επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της έγινε χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή! Ο «χρυσός», δηλαδή το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας», δεν ήταν διαθέσιμος σε πουγκιά και τσουβάλια, αλλά διατέθηκε εξαρχής για να δημιουργηθεί η δομή της τράπεζας, όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες στις οποίες μέρος ή όλο το κεφάλαιο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τους!

Ο θρύλος που σχηματίστηκε γύρω από τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής και οι ανοησίες της οργάνωσης Σώρρα έχουν δημιουργήσει μια παράπλευρη ιστορία συνωμοσίας, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματική ιστορία της παλαιάς αυτής τράπεζας. Η Τράπεζα της Ανατολής αναπτύχθηκε από το 1904 στις σκλαβωμένες τότε περιοχές, από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη που ακόμη δεν είχαν απελευθερωθεί, έως τη Σμύρνη, τα Σκόπια, την Αλβανία και την Αίγυπτο. Κύρια περιοχή όπου αναπτύχθηκε η δραστηριότητα της τράπεζας ήταν η Αίγυπτος, στην οποία τα περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας της Ανατολής βρίσκονταν υπό τακτοποίηση μέχρι τη δεκαετία του 1960 και την πολιτική αλλαγή στη γείτονα χώρα, όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται από επίσημα έγγραφα της ίδιας της Εθνικής Τράπεζας.

Οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου δεν ήταν κακές, ίσα ίσα κατέγραψαν σημαντικά στοιχεία και μαρτυρίες για ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα, λόγω του χρόνου που έχει παρέλθει από τη συγχώνευση της Τράπεζας της Ανατολής. Ωστόσο, σημαντικά στοιχεία δεν ήταν στη διάθεση του ρεπορτάζ, με συνέπεια να διαφύγει η ουσία της υπόθεσης και να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό μια λανθασμένη αντίληψη για την παλαιά αυτή τράπεζα.

Ακόμη κι όταν με τα σκονισμένα αθλητικά μου παπούτσια πατούσα το πανέμορφο χαλί του σαλονιού του σπιτιού του, χρόνια μετά, ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην ολιγόλεπτη και μοναδική συνομιλία μας δεν μπορούσε να συμφωνήσει μαζί μου στο αυτονόητο, ότι η δεξιά πλευρά της μετοχής της Τράπεζας της Ανατολής δεν είναι εγγύηση της Τράπεζας της Γαλλίας, αλλά απλή μετάφραση της αριστερής πλευράς της μετοχής στη γαλλική γλώσσα, που ήταν η επίσημη γλώσσα της εποχής.

Πως άλλωστε θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί μου, όταν ο ίδιος ο Γάλλος Πρέσβης είχε παραδεχθεί σε τηλεφωνική συνομιλία τη γαλλική συμμετοχή και το «πρόβλημα» που κληρονόμησε γαλλική τράπεζα από την ενασχόλησή της με την Τράπεζα της Ανατολής πριν από έναν αιώνα. Το θέμα είναι βέβαια πως κανείς από τους δύο τους, αλλά και τους περισσότερους που ασχολήθηκαν με αυτή την υπόθεση, δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τον τρόπο που έχει εμπλακεί η γαλλική τράπεζα, όπως και ποια ήταν αυτή. Γιατί δεν ήταν η Banque de France ή η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, αλλά η Comptoir National d’Escompte de Paris, όμως είναι μακρά η ανάλυση και τα στοιχεία δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

MetoxiBDO2

Εικόνα. Μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής. Η δεξιά πλευρά αποτελεί μετάφραση της αριστερής και εκεί υπογράφει ο σύμβουλος της Τράπεζας της Ανατολής Ιωάννης Αθανασάκης.

Δυστυχώς τον καιρό εκείνο δεν είχα επιστρέψει ακόμη μόνιμα στην Ελλάδα. Τον καιρό που επέστρεφα για διακοπές, η εμφάνιση μου στα αρχεία της Εθνικής Τράπεζας θύμιζε ρακένδυτο φοιτητή, με μούσια και φόρμα. Ακόμη και με παντόφλες… Με αυτή την περιβολή και με παρέα τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα είχα τη δυνατότητα να συνομιλήσω με ανθρώπους που σίγουρα θα με απέφευγαν αν γνώριζαν το θέμα της έρευνάς μου. Η δικαιολογία μου τότε ήταν ότι δήθεν ερευνούσα τις χρεοκοπίες της Ελλάδας, κάτι που με τα χρόνια ήρθε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού.

Από τον Πέτρο Χριστοδούλου, τον πρώην υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας, που πλήρωσε με τη θέση του τη μη έγκριση από την «τρόικα» της συνένωσης της τράπεζας του με τη Eurobank, μέχρι στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος, μεγαλοβιομήχανους, στελέχη πρώην πρωθυπουργού έως τον μέχρι πρότινος «κλειδοκράτορα» του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ στην 3ης Σεπτεμβρίου Νίκο Παντελάκη, με δέχθηκαν σε γραφεία και καφετέριες. Όλοι αυτοί θεώρησαν ευκολότερο να μιλήσουν στον στρουμπουλό άγνωστο με εμφάνιση φοιτητή και αν δεν ήταν ο Σώρρας με τις παλαβομάρες του θεωρώ πως θα μπορούσα να συντηρήσω το προφίλ αυτό για ακόμη 1-2 χρόνια. Η εμφάνιση Σώρρα, ο οποίος έπαιξε το “χαλασμένο τηλέφωνο”, δυστυχώς πίεσε τις εξελίξεις και οδήγησε όλες τις πλευρές σε τραγικά λάθη σε αυτή την υπόθεση.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ 1932

Παρά την έντονη αντιδικία με την Εθνική Τράπεζα, υπόθεση που έχει καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες και στα γραφεία Εισαγγελέων για σοβαρά, κατά τη γνώμη μου, αδικήματα, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο συμφωνούν όσοι γνωρίζουν τα βασικά αυτής της υπόθεσης. Η Τράπεζα της Ανατολής συγχωνεύτηκε με την Εθνική Τράπεζα και απορροφήθηκε από την τελευταία την 31η Δεκεμβρίου 1932.

Η κυβέρνηση Βενιζέλου ένα χρόνο νωρίτερα είχε ψηφίσει τον πρώτο νόμο περί συγχωνεύσεως ανωνύμων εταιρειών (ν. 5261/1931) για να διευκολύνει τη συγκεκριμένη συγχώνευση. Ο λόγος ήταν ότι δεν επρόκειτο για μια πτωχευμένη τράπεζα που θα ακολουθούσε την πορεία των υπολοίπων (όπως ήταν η Τράπεζα Κοσμαδόπουλου, ιδιοκτήτρια του κτιρίου του πρώην Χρηματιστηρίου και της ΕΨΑ), αλλά για μια ισχυρή τράπεζα της εποχής με διεθνή παρουσία και επίσημη διαπραγμάτευση στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια της εποχής.

Η σύμβαση συγχώνευσης των δύο τραπεζών δημοσιεύτηκε στο φύλλο 301/31-12-1932 του Δελτίου Ανωνύμων Εταιρειών της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, μαζί με την υπουργική απόφαση. Το νομικό καθεστώς της εποχής, σε συνδυασμό με το νόμο 5261/1931 και τη συμφωνία ανάμεσα στους μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής και την Εθνική Τράπεζα δημιούργησε μια «ανωμαλία» που δεν εμφανίστηκε ξανά στα εταιρικά χρονικά της χώρας μας.

Από τη στιγμή που το 1931 και το 1932 η εικόνα του χρηματιστηρίου δεν αποτύπωνε την αξία των εταιρειών (για παράδειγμα σήμερα η κεφαλαιοποίηση της ΕΤΕ είναι μόλις 2,5 δισεκατομμύρια αλλά δεν μπορείς να την αγοράσεις με το ποσό αυτό) συμφωνήθηκε το ποσό της εξαγοράς των μετοχών να εξακριβωθεί μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, με την καταμέτρηση της περιουσίας της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε μια ειδική εκκαθάριση η οποία ακολούθησε χρονικά τη λύση του νομικού προσώπου της Τράπεζας της Ανατολής, αφήνοντας τα δικαιώματα των κομιστών μετοχών να εκφράζονται μέσω του αλληλόχρεου ειδικού λογαριασμού της εκκαθάρισης, που ανοίχθηκε στο όνομα του συνόλου τους.

Η λύση της Τράπεζας της Ανατολής ΑΕ είναι σαφής στη σύμβαση συγχώνευσης, όπως και η τύχη της περιουσίας της, η οποία κατέληξε στην Εθνική Τράπεζα, που αποτέλεσε και τον καθολικό της διάδοχο. Το μόνο που έμενε, και κατά τη γνώμη τη δική μου παραμένει, είναι ο υπολογισμός αυτής της περιουσίας και η απόδοσή της στους κομιστές μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, μέσω του δημιουργηθέντος αλληλόχρεου λογαριασμού.

1932-Simvasi-Eksagoras-12

Η σύμβαση συγχώνευσης της Τράπεζας της Ανατολής με την Εθνική Τράπεζα προέβλεπε τη διάλυση της πρώτης και την πλήρη απορρόφησή της από τη δεύτερη με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης την 31η Δεκεμβρίου 1932.

Οι ευθύνες της Εθνικής Τράπεζας είναι μεγάλες, ειδικά όταν υπάρχει ένας μόνο ενυπόγραφος, πρώιμος ισολογισμός της ειδικής εκκαθάρισης της Τράπεζας, ο οποίος φέρει υπογραφη που έχει κριθεί από γραφολόγους σαν παράταιρη, δηλαδή μη ανήκουσα στο πρόσωπο στο οποίο αποδίδεται, καθιστώντας το έγγραφα «πλαστό». Ωστόσο, είναι σαφές πως το νομικό πρόσωπο της Τράπεζας της Ανατολής έχει διαλυθεί και την τράπεζα την υποκαθιστά η Εθνική Τράπεζα.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ…

Ένα ωραίο πρωινό στη σελίδα 30 της εφημερίδας «Αυγή» της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2017 εμφανίστηκε μια ανακοίνωση της ανώνυμης εταιρείας «Τράπεζα της Ανατολής Α.Ε.» σύμφωνα με την οποία κάποιοι που δηλώνουν πως κατέχουν το 1/20 των μετοχικών τίτλων της Τράπεζας της Ανατολής, δηλαδή τουλάχιστον 14.000 μετοχές, καλούν σε επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 10η Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία της εταιρείας The Cube στο κέντρο της Αθήνας, ώστε:

– να αποφασιστεί η επέκταση του χρόνου ζωής της εταιρείας (άρθρο 5 του καταστατικού),

– να εκλεγούν σύμβουλοι στο Διοικητικό Συμβούλιο,

– να αναβαθμιστεί η αμοιβή των Συμβούλων (άρθρο 21) και

– σύμφωνα με όσα καταλαβαίνω να γίνουν ονομαστικές οι ανώνυμες μετοχές (άρθρο 10).

Τα παραπάνω μόνο σαν αστείο θα μπορούσε να τα εκλάβει κάποιος, από τη στιγμή που οι ίδιες οι μετοχές, σαν συμμετοχή στη διαλυμένη εταιρεία «Τράπεζα της Ανατολής ΑΕ» έχουν ακυρωθεί με τη σύμβαση συγχώνευσης και ισχύουν μόνο ως έγχαρτοι μετοχικοί τίτλοι. Δηλαδή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συμμετοχή κάποιου σε Γενική Συνέλευση, αφού οι μετοχές είναι ακυρωμένες, αλλά η ύπαρξη τους αποδεικνύει τη συμμετοχή του φέροντα στον αλληλόχρεο λογαριασμό της ειδικής εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής.

1932-Simvasi-Eksagoras-15

Οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής έχουν ακυρωθεί με τη λύση της εταιρείας και παραμένουν ως μη ακυρωμένοι έγχαρτοι μετοχικοί τίτλοι (το χαρτί ουσιαστικά).

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία που ορίζει το άρθρο 31 του καταστατικού για να επεκταθεί ο χρόνος ζωής της εταιρείας, η ανακοίνωση προβλέπει την εκ νέου λύση της εταιρείας και τον ορισμό εκκαθαριστών, κάτι που θεωρώ πως είναι και ο στόχος της όλης προσπάθειας, αφού με το άρθρο 31 του καταστατικού, ακόμη κι αν δεν είχαν ακυρωθεί, χρειάζονται οι μισές μετοχές, δηλαδή 140.000 !!!

Κατά βάση, η μόνη η οποία πλέον έχει το δικαίωμα σύστασης μιας οποιαδήποτε εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής ΑΕ» είναι η ίδια η Εθνική Τράπεζα, στην οποία ανήκει ακόμη και η επωνυμία, ωστόσο κύκλοι της τράπεζας διέψευσαν οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε αυτό το «ανέκδοτο».

Κατά την επαφή δικηγόρων με τη δικηγόρο Αθηνών κυρία Στεφάνου Δέσποινα Κυριακή, η συγκεκριμένη δικηγόρος ισχυρίστηκε πως είναι διορισμένη για να προβεί στην εν λόγω δημοσίευση από τους μετόχους που έχουν δικαίωμα σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης, αρνήθηκε να προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία επικαλούμενη άγνοια και παρέπεμψε τους συναδέλφους της στη δημοσιευμένη ανακοίνωση, η οποία δήθεν περιλαμβάνει όλο όσα πρέπει να γνωρίζει ο κομιστής μετοχών, πριν της εμπιστευτεί τουλάχιστον 20 μετοχικούς τίτλους για να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση – φάντασμα…

Επειδή το στήσιμο της συγκεκριμένης γενικής συνέλευσης παραπέμπει σε κομπίνα και όχι σε νόμιμη σύγκληση γενικής συνέλευσης εταιρείας, αφού δεν υπάρχουν καν υπογραφές από τους εκ του νόμου προβλεπόμενους υπευθύνους, η πρότασή μου προς οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας είναι να μη συμμετάσχει, αφού οποιαδήποτε συμμετοχή σε αυτή τη «σύναξη» παραβιάζει τα δικαιώματα της Εθνικής Τράπεζας και τη θέτει πλέον σε ρόλο επιτιθέμενου σε αυτή την υπόθεση.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη, για να καταλάβει κάποιος πως δεν υπάρχει καν εταιρεία, δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο και είναι αδύνατη η σύγκληση αυτής της γενικής συνέλευσης, όπως δεν χρειάζεται και φοβερές νομικές γνώσεις, για να γίνει κατανοητό πως η υπό καταδολίευση χρήση του ονόματος της Τράπεζας της Ανατολής παραβιάζει τον ποινικό και αστικό κώδικα.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θέλουν να επιτύχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που ουσιαστικά προσφέρουν στην Εθνική Τράπεζα το άλλοθι να κινηθεί κατά κομιστών μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, αναζωπυρώνοντας την κακή εικόνα της όλης προσπάθειας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τι προτίθεται να κάνει η διοίκηση της τράπεζας για αυτό το κακόγουστο αστείο!

Ακολουθεί η εν λόγω δημοσίευση.

«Περί προσκλήσεως των Μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας

Banque D Orient Τράπεζα της Ανατολής Α.Ε.

σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική συνέλευση

«ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

Καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας Τράπεζα της Ανατολής Α.Ε σε επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 24 του Καταστατικού από μερίδα μετόχων κατέχοντες άνω του 1/20 των μετοχών. Μη ύπαρξης απαρτίας κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της 26.11.2017 ε.ε και για να διασκεφτεί εγκύρως επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως αυτής συμφώνως το νόμο 2190/1920 οι Μέτοχοι ζητηθέντες την συνέλευση αποφάσισαν την πρόσκληση νέας επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής συνέλευσης των Μετόχων συμφώνως των άρθρων 29 και 31 του καταστατικού της εταιρείας Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χωρά την 10.12.201 7 ημέρα Κυριακή με ώρα ενάρξεως την 11.00 π.μ στα γραφεία της εταιρείας The Cube επί του ακίνητου της οδού Κλεισόβης Αρ 8 στην Αθήνα στον 1ον όροφο (Σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ 2 ΚΝ2190/1920 ως ισχύει) με τα αυτά αντικείμενα της ημερησίας διατάξεως ήτοι

ΗΜΕΡΗΣΙΑΔΙΑΤΑΞΗ

1) Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού (συμφώνως με το άρθρο 31 του Καταστατικού).

2) Εκλογή Συμβούλων (κατ άρθρο 31 του Καταστατικού).

3) Επικύρωση εκλογής Συμβούλων.

4) Έγκριση αποζημιώσεως και αμοιβών Συμβούλων και Γενικού Διευθυντού κατ άρθρο 22 και 31 του Καταστατικού.

5) Εκλογή Ελεγκτών για το υπόλοιπο του 2017 και για το 2018 καθώς και καθορισμός αμοιβής αυτών κατ άρθρο 22 του Καταστατικού.

6) Τροποποίηση άρθρων 10 και 21 του Καταστατικού, συμφώνως με το άρθρο 31 του Καταστατικού και σύμφωνα με τον νόμο 2190/1920.

Τα υπ αριθμόν 2,3,4,5 και 6 θέματα θα συζητηθούν σε περίπτωση εγκρίσεως της προτάσεως του 1ου θέματος (Σε μη έγκριση του ανωτέρω 1ου θέματος από την γενική συνέλευση θα γίνει εκλογή εκκαθαριστών και σύμβουλου εκκαθαρίσεως).

Συμφώνως το Καταστατικό πας κάτοχος τουλάχιστον 20 μετοχών οφείλει για να έχει δικαίωμα παραστάσεως εις την Γενική Συνέλευση ή να αντιπροσωπευτεί σε αυτή να καταθέσει τους τίτλους των Μετοχών αυτού πέντε 5 τουλάχιστον ολόκληρες ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα ή στο κάτωθι Δικηγορικό γραφείο Ευελπίδων 89 στην Αθήνα.

Τα πιστοποιητικά καταθέσεως των μετοχών ως και τα πληρεξούσια ή τις εξουσιοδοτήσεις δια την αντιπροσώπευση και τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα (Σύμφωνα με το άρθρο 28 Ν 2190/1920) θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον ολόκληρες ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως στο γραφείο της διορισμένης αντικλήτου δεκτικής επιδόσεων δικηγόρου Αθηνών Στεφάνου Δέσποινας Κυριακής AM ΔΣΑ 25974 επί της οδού Ευελπίδων Αρ 89 στην Αθήνα Τ.Κ.1 13.62 και ώρες 15.00 μ.μ έως 17.00 μ.μ καθημερινώς εκτός Σαββάτου και Κυριακής και εν γένει να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του νόμου και του καταστατικού της εταιρείας Αθήνα 26.11.2017».

bdo_sinelefsi

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: