ΑΠΕ- ΜΠΕ/ Ηλίας Σκυλλάκος

Με ένα F-16 «προσγειώθηκε» ο Άγιος Βασίλης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα

Με ένα αεροσκάφος F-16 «προσγειώθηκε» σήμερα στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας της Λάρισας ο Άγιος Βασίλης, μοιράζοντας καραμέλες σε παιδιά που βρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση της διοίκησης της 110 Πτέρυγας Μάχης και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων.

«Ευχαριστώ την Αεροπορία που έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία» δήλωσε ο Άγιος, ενώ ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Απόστολος Κόρτης, σημείωσε: «Μαζί με την έλευση του Άγιου Βασίλη καλωσορίσαμε τη χαρά και την ελπίδα για τη νέα χρονιά».

Από την μεριά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του δήμου Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης, ευχαρίστησε τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης για τη συνεργασία με τον δήμο, σημειώνοντας πως «τα παιδιά από τις κοινωνικές δομές του δήμου, αλλά και τα προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενίας του Κουτσόχερου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον Άγιο Βασίλη και να περάσουν κάποιες ώρες κανονικότητας και ξεγνοιασιάς».

H.Σκυλλάκος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Με ένα F-16 «προσγειώθηκε» ο Άγιος Βασίλης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*